| Eduard619 a întrebat:

De multa vreme ma confrunt cu o depresie care trecuse intr-o perioada...acum m-am mai schimbat si sunt mult mai sensibil....parca toata lumea e plictisita de mine si nu stiu ce rol mai am pe lumea astasad nu am niciun prieten nimeni nu vrea sa vorbeasca cu mine.M-am saturat efectiv sa exista straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Asta e parerea ta,se vede ca ai o stima de sine scazuta si esti cu moralul la pamant.
Probabil ai si prea mult timp liber si iti permiti sa stai asa mult pe ganduri.
Poate problema e la tine,nu la ceilanti.
Esti tipul vesel,sociabil,zambitor, carismatic sau tipul timid care nu vorbeste si sta mereu incruntat?
Daca e vorba de a doua varianta, afla ca oamenilor nu le plac persoanele de genu.
Transmit o energie negativa.
Daca ai avea o viata sociala activa si te-ai incadra in prima varianta, ar fi aproape imposibil sa nu ai prieteni.
Incerca sa te pui la punct pe plan spiritual, profesinal si sentimental.
Starea de spirit contribuie la succes.
O sa vina si ziua cand o sa te simti implinit si fericit, totul e sa intelegi si sa vrei.
Succes!

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SI cu ce crezi ca te poate ajuta cineva pe aici prietene?

| Eduard619 explică (pentru anonim_4396):

"prietene" te poti retrage nu ma intereseaza ce zici!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu exact despre ce e vorba frate,am prieteni,majoritate prietenilor m-au falit de bani,si cautau sa-mi ia ce am eu mai bun,spre exemplu cand am dat la admiterea la liceu,unuia nu ii placea sa merg la electrocontact,el vroia sa merg la agronomie cu el,dar cu ajutorul mamei nu l-am bagat in seama si am trecut cu greu peste vorbele lui pentru ca eram o fire care credeam foarte mult in prieteni, dar ei se puteam baza in mine, invers nu se putea never, deci, frate fa-ti un prieten bun si ala-i vesnic, in clasa a 9a m-am batut cu vreo 2 si nimeni nu ma placea si imi purta pica, acum am cel mai bun prieten in clasa cu mine, a 10 si ma inteleg foarte bine cu el,
Acum cateva zile prietenii mei cu care ma stiam de la gradinita au mers la piscina si pe mine nu m-au invitat si m-am simntit lasat pe de-o parta cumva,dar am invatat sa imi bag pu@a in ele de sentimente si sa nu mai bag inseama nimic,sa fiu indiferent cu cei ce hotarasc eu ca merita si asa ar trebui sa faci si tu,
Si faza ca,,nu stiu ce rol mai am pe lumea asta,, fratioare,fiecare om are un rol in lumea asta uite,eu vreau sa ajung un electronist in viata si sa imi fac treaba ca la carte,nu cum vezi in zilele astea,te duci cu laptopu la reparat si ti-l strica mai tare decat era,( am patit),vreau sa fac lumea fericita oferindu le cunostintele mele practice,deci frate,fa ce-ti place sa faci si nu vei exista degeaba, putem spune ca doar cativa oameni nu au nici un scop pe pamant,doar aia care nu pun osul la treaba,vor bani fara sa munceasca,adica is fuduii si mna, nu te mai amagii atat, sunt sigur ca un scop ai pe lumea asta, sa-ti gasesti candva un loc de munca, o fata, etc,
. Deci nu te mai amagii atat ca sunt unii vai de capul lor care umbresc pamantul degeaba si se cred niste vedete!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Eduard619):

Cum asa? Si cand te gandesti ca ne intelgeam bine pe celalalt cont laughing. Cred ca nu ti/au placut cateva din comentariile mele pe aici se pare.

| Eduard619 explică (pentru anonim_4396):

Ok.
happy

| xSega a răspuns:

Caută o ocupație și o sa scapi de depresie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru xSega):

Nu o ocupatie random,sa faca ceea ce ii place,daca ii place sa fie dj spre exemplu sa isi descarce virtual dj si sa invete programul,daca ii place si lui electronica, sa caute pe net sa se informeze sa-si dea silinta despre asta, daca ii place pc-ul poate sa invete c++ si poti scoate bani din asta, si asa mai departe, dar sa faca ce ii place si asa toate trec laughing