| Ela2000_9806 a întrebat:

De o vreme ma simt foarte nervoasa.Ma supar din orice. iau toate lucrurile cu un alt sens fata de cel spus de persoanele din jurul meu.Nu stiu ce sa mai fac sa imi revin. Vreo idee?(fara raspunsuri idioate. va rog.)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Pia nu stiu.cred ca ai nevoie sa te descrci.Cred ca esti nervoasa deoarece apasa asupra ta prea mult stres.In situatii ca astea e indicat sa mananci ciocolata pentru ca te calmeaza si sa iei.calmante.Daca nu vrei sa o iei pe metoda farmaceutica eu iti recomand sa faci urmatorul lucru.Seara.cand te bagi in pat stinge lumina si calculatorul si tv-ul.Lasa sa fie intuneric. Elibereaza-ti mintea si spune-ti "de azi sunt o perosna calma". Daca nu tine forteaza-te si tu putin.
Sper ca te-am ajutat.See you next time!

3 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Ia-ti concediul! Probabil ca esti stresata, obosita. Ia o pauza de la toate si fa liniste o perioada in sufletul tau. Ideal ar fi sa pleci undeva pentru citeva zile, macar doua-trei, intr-un loc unde iti place, unde chiar si telefonul mobil sa il ai inchis.

| ptvoi a răspuns:

Cred ca ai nevoie de putina liniste.ti-as sugera 1 saptamana in care sa te relaxezi fa o plimbare in parc,stai pe banca si gandeste-te la trecut si viitor,mergi pe un deal si uitate la oras,priveste cum merg masinile,priveste culorile caselor,citeste o carte.ori ce activitate,dar fa-o in natura,ea dupa parearea mea te relaxeaza deoarece se intimpla mereu ceva(ex o pasarica incepe sa cinte,si iti place), iar acele lucruri iti distrag atentia de la problemele zilnice, astfel pur si simplu iti odihnesti creierul tongue asta e parerea meatongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc pentru funda happy