Bună!
Mâine îți va veni sigur. Până acum, mie de 2 ori mi-a venit menstruația în ziua 35, iar acest lucru s-a datorat stresului. Dacă știi că nu ai trecut printr-o perioadă stresantă, cu siguranță este de la medicamente.
Nu trebuie să intri în panică.
Să fii bine!
Daca as fi fost insarcinata, se vedea la test, nu? Avand in vedere ca l-am facut in a 6-a zi de intarziere a menstruației. Iar pe cutie scrie ca arata rezultatul deja cu 5 zile inainte de intarziere
Dereglare hormonala ai facutr sex recent? Folosesti anticonceptionale sau ai luat pastila de a doua zi? Daca da de aceea menstruatia este dereglată
Am facut sex in ultima zi a menstruației neprotejat, fara sa se termine in interiorul meu. Mereu am procedat asa cu el si nu am avut probleme niciodata
Cel mai bine este sa mergi maine la medicul de familie sa i ei o trimitere la ginecologie sa te consulte medicul, noi nu stim motivele pentru care nu i ti vine ciclul dar pot fi multe cauze poate esti racita anexita cistita poate ai ovare polichistice care se vor vedea la o ecografie abdominala sau transvaginala, numai sta asa si mergi la doctor, sanatate multa.
Păi aici depinde, sora mea a făcut mai multe teste de sarcină să fie sigură dacă e sau nu.