| AvalohAlyn a întrebat:

De vreo 2 saptamani,dar nu in toate zilele,mi se intampla sa ametesc,nu stiu cum sa zic,simt o ameteala la ochi exact deasupra sprancenelor,acolo in apropiere de frunte, simt o slabiciune acolo si ametesc..De ce oare? Ce pot arata aceste simptome si care sa fie cauza?
Ma gandeam sa iau cateva vitamine si minerale,calciu dar totusi nu exclud si o vizita la medic daca mai continua.Dar totusi stiti cumva care ar putea fi cauzele? Nu mi-e rau sa cad din picioare.e cumva si din cauza ca saptamanile acestea am tinut post si nu am mancat carne, proteine etc? Sau nu are nicio legatura? Acum am reinceput sa mananc normal.E adevarat ca nu am mai mancat lactate de mult.
Ar fi bine sa cer niste analize? Voua vi s-a intamplat?
Mersi mult pentru viitoare raspunsuri

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| tacisiinghite a răspuns:

Ar trebui sa te duci sa faci niste analize nu cred ca ar avea legatura cu faptul ca ai tinut post cel mai bine sa mergi la medicu de familie si el probabil iti va da o reteta cu calciu!

| raducu1205 a răspuns:

Buna.
Ar fii posibil ca sa ametesti de la tensiune, ai stat mult la soare sau de la ceva mancare, care nu ti-a picat bine. In cel mai rau caz ar fi bine sa mergi cat mai repede posibil la medicul tau de familie.
Funda?

| AndreisiAlex a răspuns:

As zice daca stai prea mult cu ochii in tableta, telefon, pc as zice sa stai mai putin si daca nu e asa sa te duci la doctoru de familie si sa-i zici problema dumneavoastra

| AvalohAlyn explică (pentru SaveOurSouls):

Totusi sa nu gresim. Postul se tine fiindca chiar Mantuitorul Iisus Hristos a tinut post cat a trait, 40 de zile.In desert si nu numai.