De vreo 2 saptamani,dar nu in toate zilele,mi se intampla sa ametesc,nu stiu cum sa zic,simt o ameteala la ochi exact deasupra sprancenelor,acolo in apropiere de frunte, simt o slabiciune acolo si ametesc..De ce oare? Ce pot arata aceste simptome si care sa fie cauza?
Ma gandeam sa iau cateva vitamine si minerale,calciu dar totusi nu exclud si o vizita la medic daca mai continua.Dar totusi stiti cumva care ar putea fi cauzele? Nu mi-e rau sa cad din picioare.e cumva si din cauza ca saptamanile acestea am tinut post si nu am mancat carne, proteine etc? Sau nu are nicio legatura? Acum am reinceput sa mananc normal.E adevarat ca nu am mai mancat lactate de mult.
Ar fi bine sa cer niste analize? Voua vi s-a intamplat?
Mersi mult pentru viitoare raspunsuri
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Ar trebui sa te duci sa faci niste analize nu cred ca ar avea legatura cu faptul ca ai tinut post cel mai bine sa mergi la medicu de familie si el probabil iti va da o reteta cu calciu!
Buna.
Ar fii posibil ca sa ametesti de la tensiune, ai stat mult la soare sau de la ceva mancare, care nu ti-a picat bine. In cel mai rau caz ar fi bine sa mergi cat mai repede posibil la medicul tau de familie.
Funda?
As zice daca stai prea mult cu ochii in tableta, telefon, pc as zice sa stai mai putin si daca nu e asa sa te duci la doctoru de familie si sa-i zici problema dumneavoastra
E una din marile greseli ale ortodoxiei ca rataceste omul prin posturi in loc sa-l puna sa se spovedeasca o data pe an sau cand isi simte sufletul apasat. Curatarea sufletului de pacate conteaza nu curatarea corpului care de fapt inseamna infometare, fara lactate, carne, oua. Nu e deloc sanatos asta faceau calugarii in pustiu care in afara sa recite toata ziua rugaciuni pe dinafara nu aveau pe ce sa consume energia. Iar painea avea inainte alta calitate nu cu E-uri ca acum. Postul e si o dovada a superficialitatii bisericii care ocoleste problemele reale ale oamenilor trimitandu-i la post aproximativ 1 din 2 zile pe an in loc sa ii ajute concret.
De altfel uita-te singur la oamenii care vin frecvent la biserica, uita-te ce corp nesanatos au, ce trasi la fata sunt, sunt anemici, multi nervosi, altii picati in resemnare. Asta si din cauza pacatoseniei vesnice pe care biserica o mentine in sufletul acestor oameni, limitand-i, blocandu-le viata si oamenii de frica sa nu intre in pacat nu mai traiesc deplin darul lui Dumnezeu catre ei, viata. Si asa fricosii sunt enumerati primii la Apocalipsa, oameni care de frica de a trai se limiteaza mental si fizic prin posturi interminabile si consumatoare de viata. Apoi uita-te pe strada la oamenii normali sa vezi ca ei sunt vii nu sunt trasi la fata, lipsiti de putere, speriati de pacate la tot pasul. Asta nu inseamna ca trebuie sa pacatuim, dar multe pacate sunt inventate de biserica de asta si oamenii ocolesc biserica si vin doar o data pe an de Inviere desi ar avea atata nevoie sa fie ajutati.
Mie anul trecut dupa ce am tinut post 2 saptamani mi se zbateau mainile, se miscau involuntar. Si l-am lasat, nu mai tin post niciodata, ma spovedesc de cate ori cred ca am nevoie dar niciodata nu mai tin post. Nu painea fizica te apropie de viata vesnica ci painea dumnezeiasca:"Eu sunt pâinea vieţii; cel ce vine la Mine nu va flămânzi şi cel ce va crede în Mine nu va înseta niciodată. Eu sunt pâinea cea vie, care s-a pogorât din cer. Cine mănâncă din pâinea aceasta viu va fi în veci. Eu îl voi învia în ziua cea de apoi" Noul Testament, Ioan 6. Iar Iisus este in oameni nu in mancarea de post. Doamne ajuta!
Asta daca credem ca toata biblia este cuvantul lui Dumnezeu inclusiv crimele din vechiul testament, inechitatea sociala, discriminarea femeilor, copii vanduti robi, ascultarea slugilor de catre stapani ca de Hristos si spusa nu o data ci de mai multe ori si multe alte minciuni inserate de regi in biblie cu scopul de a supune oamenii folosindu-se pana si de Dumnezeu.
Atat a retinut biserica ortodoxa din tot ce a facut Dumnezeu pe pamant? Post? Iisus a ajutat oameni bolnavi a schimbat o mentalitate total gresita a credintei in Dumnezeu, a inlaturat crime, a adus iertare, intelegere, egalitate intre oameni, a adus eliberarea robilor desi regii i-au robit inapoi prin inserarea de legi discriminante in Noul Testament. Iisus a lacrimat cand le-a vazut pe Marta si Maria la moartea lui Lazar, Dumnezeu a plans ca un om, a avut emotii, a participat la nunti unde erau jocuri. A mers printre pacatosi, i-a ridicat din pacate, a aratat fatarnicia tinerii sambetei, adica a duminicii la noi prin neinterzicerea lucrului de sarbatori desi biserica pus inapoi la loc sa nu lucram in zilele de sarbatoare. A dat de mancare saracilor, a infruntat fariseii care sunt si astazi prezenti in biserica, a infruntat fatarnicia propriilor Lui preoti care mimau credinta. Iisus a mers El la oameni nu a asteptat calugareste intre munti departe de oameni, a mers sa ii indrepte pe oameni sa ierte, sa se impace, sa se ajute. Iisus le-a spus oamenilor sa se vada ca niste fii pentru un tata nu cum mintisera in Vechiul Testament, imparatul si robii lui, si acum mai auzi in biserica vorbindu-se de oameni ca de robi. Robi nu Dumnezeu i-a facut ci chiar proprii lui preoti, fariseii care au modificat scrierile biblice asa cum tot ei si-au rastignit propriul Dumnezeu. Iisus a adus schimbarea extrema a omenirii discriminante, sclavagiste si criminale si cum ne pune biserica sa ne pregatim? Cu post? Atat a inteles ea ca trebuie sa spuna oamenilor primul si cel mai important lucru? E bine ca nu ne pune in perioada Pastelui sa mergem imbracati in camasa, "ca asa a facut si Iisus". E doar un raspuns pasiv vizavi de lasitate, doar o intelegere de mimare superficiala a unor lucruri total neimportante si exagerate voit in biblie care deja costa biserica in fata lui Dumnezeu cu absenta totala a oamenilor din biserica pentru ca putini s-au lasat indoctrinati.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.218.87.150) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro