anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De vreo 2 zile imi este foarte cald.
De obicei trebuie sa stau in tricou sau doar cu o bluza subtire chiar si seara cand e frig si nu stiu ce am de imi e asa cald

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RxTx a răspuns:

Ai răcit puțin baga și tu niste aspirine. Apoi dacă ai de lucrat in soare îmbrăcate doar in bumbac pune și tu ceva pe cap sa nu faci insolație.
Ce sa îți zic o să îți treacă în câteva zile.
Vezi că soarele de azi nu mai este cel de pe vremea bunicilor cel dinainte de Cernobâl

interesează te și tu cat de radioactiva era planetă care era radiația de fond înainte de Cernobîl și cât de radioactiv este acum totul

Iar soarele acum te prăjește
Nu mai avem acea.protectie naturala de ozon care proteja planeta oamenii

Tu știi de ce in biblie trăiau oamenii chiar și 900 de ani că nu era poluare dar după ce omul a descoperit focul gata ajung radiațiile cosmice chiar și noaptea când e frig

2 răspunsuri:
| mjynhgfbvdc a răspuns (pentru RxTx):

Am facut sport intens, poate de aia

| oglindasultanului a răspuns (pentru mjynhgfbvdc):

Daca faci exercitii fizice, organismu tau lucreaza mai mult, se incalzeste mai repede, devii mai agitat. Si noaptea se intampla asta, sa-ti creasca temperatura corpului, sa fi agitat. 2 zile sau 2 nopti, ca ziua ai fost ocupat si seara ai observat "problema".