| ca24low a întrebat:

De vreo luna incoace mereu cand ating electronice ma curentez de-mi sar fulgii. la telefonul mobil. la laptop. la unitate. la telecomanda. cuptor cu microunde. masina spalat. la casa de marcat. sau o simpla baterie. numi pot da seama din ce cauza. astept raspuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Vezi aici,
http://www.sfatulmedicului.ro/......rice_39697
Te pup!

| ToTheLight a răspuns:

Habar nu am dc... la microunde si mie mi se intampla, la televizor ( cand ating in spate sa schimb antenele intre ele ), la baterie e imposibil daca nu e uda sau neizolata, parerea mea e ca atingi zone neizolate si de aceea, cum ar fi microundele... ala nu e izolatwinking daca atingi la colturi te curentezi

| Blackyuu a răspuns:

Poate ai puteri paranormale happy. Eu una as vrea o putere paranoormala. Incearca sa nu umbli fara ciorapi sau sa fi ud pe maini sau pe picioare.

| michael5813 a răspuns:

Este foarte grava situatia! viata ta este in mare pericol deoarece toate aceste electronice au nevoioe de un fir de IMPAMANTARE! mai ales telefonul mobil! nu-l mai folosi fara impamantare! extrem de periculos! in ultima instanta schimba bujiile la toate electronicele!

| ca24low explică (pentru Blackyuu):

laughing)))) ar fi ceva