| Anonim303040404040 a întrebat:

Dece câteodată începe să simt o arsură la tâmpla dreaptă la cap gen și după îmi iese o veni în evidenta? O fi din cauza stresului? Țin să menționez că mi am făcut RMN și nu a ieșit nimic dar acum câteva zile am avut un incident și m-am lovit destul de tare la cap durerea a ținut cam vreo zi dar acum numai simt nicio durere plus ca m-am lovit în spatele capului. Deci nu cred sa fie din cauza asta dar totuși?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Mergi la un medic.

| Anonim303040404040 explică (pentru gabicoo):

Da dar n-am nicio stare de rău sau ceva și mi se umfla doar câteodată nu mereu.

| gabicoo a răspuns (pentru Anonim303040404040):

E vorba despre un puseu de tensiune. De aia am zis de mers la medic.

| Violleta2022 a răspuns:

Posibil de la stres dar cel mai sigur de la oboseala excesiva, lipsa somnului de noapte debuteaza cu dureri de cap, ameteli, samd.
Evita sa mai stai atat de mult pe telefon si computer, iar culcarea sa fie inainte de ora 22, ca creierul a se poata odihni si regenera.