| Alex_4373 a întrebat:

Deci am avut o problema cu o unghie incarnata si m-am operat de 3 ori la un picior si de 2 ori la celalat. am fost la spitale de stat unde mi-au scos coltul sau chiar si radacina, dar am fost si la privat unde am avut parte si de tratamente cu laser.DEGEABA. 5 operatii la rand si nu pot avea parte decat de maxim 4 luni fara dureri, pentru ca coltul va crescte la loc. Mi s-a spus s il tai ca sa nu mai creasca, mi s-a spus sa nu il tai pentru ca va creste. Rezultatul este acelasi. Dupa fiecare operatie am dureri din ce in ce mai mari care nu trec din cauza numarilui de rani... imi este frica ca o sa ajung sa umblu cu detele in buzunar. Va rog spuneti-mi o metoda care sa ma ajute sa scap definitiv.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| euuilem a răspuns:

Si eu am probleme de acest fel cu colturile, niciodata nu am fost la spital am stat cu picioarele in apa 40 de min si dupa aceea le-am taiat singur de fiecare data asa fac... (trebuie sa fi tare ca si persoana, doare putin), parerea mea este ca nu exista alta solutie...

3 răspunsuri:
| thalyslly a răspuns:

Si eu am avut probleme dar am fost operata si nu mi sa mai incarnat pentru ca m-au taiat drept si cusut si nu mai am colrui unde sa imi creasca.in schimb mi se incarneaza in partea cealalta dar m-am invatat si imi scot singura colturile

| Azµre a răspuns (pentru thalyslly):

Corect, acum depinde și de cine și cum a fost operată, părerea mea alt medic!

| Alex_4373 explică:

Am avut 4 medici diferiti.