| TanteMarianne a întrebat:

Deci am o intrebare.

Mananc putin, sanatos, sunt slaba(165cm si 40kg), dar nu stiu de ce sunt atat de constipata. Poate sa-mi spuna cineva ce sa mananc ca sa reusesc sa elimin tot cand stau pe buda?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru bursuc001):

ATENŢIE :
N-ai indicat ce vârstă ai, dar, în mod SIGUR, la greutatea & înălţimea pe care le ai, eşti ANOREXICĂ :(
Ai cu vreo 20 de kg SUB greutatea ideală/normală :(

Ai GRIJĂ ce faci cu sănătatea ta!

Vezi alte detalii în răspunsul pe care l-am dat la linkul :
http://www.tpu.ro/......sta-de-14/

Multă sănătate!

| TanteMarianne explică (pentru bursuc001):

Dar sunt normala... eu una asa ma simt.adica am o carca de energie.dar mersi pentru raspunsul tau folositor si naturist.

| bursuc001 a răspuns (pentru TanteMarianne):

Cu plăcere happy

O zi frumoasă!

12 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Consumă mai multe alimente care conţin fibre (legume, fructe, verdeţuri...)!

Ai putea să studiezi şi comentariile de aici:
http://www.tpu.ro/......es-filmul/

| darrio2007 a răspuns:

Mananci prea multe de la fast-food.Carnea constipa.Fa-ti o clisma daca ai probleme cu eliminarea.

| TanteMarianne explică (pentru darrio2007):

Nici macar nu mananc carne. si nici fast-food. data viitoare citeste mai bine intrebarea.

| darrio2007 a răspuns (pentru TanteMarianne):

Si ce sa vad din intrebare? Ca spui ca mananci sanatos? Nu ai spus nici ce mananci dar nici ce nu mananci.

Fast food-ul e foarte sanatos sa stii. doar ca sa-ti faci o idee.
cand cineva scrie mancare sanatoasa fii sigur ca nu se refera la fast food.

Intelegi ce ai vrut sa explici? E sanatos dar nu se refera la fast food cand vorbeste de mancare sanatoasa. E sanatos pe dracu.De-aia va vaitati de scaune si stomac.

Ai auzit de ironie? nu cred ca ai auzit de asa ceva. fraza:"fast food-ul e foarte sanatoas.doar sa-ti faci o idee" era ironica."cand cineva scrie mancare sanatoasa, fii sigur ca nu se refera la fast food" parca nu era scrisa.

Ai uitat ce ai scris? Poti verifica singur.
P.S Ironia isi are rostul si locul ei.

| LonelyLoner92 a răspuns:

Bea niste compot de prune, o sa te ajute.