| MarijuanaFanNr1 a întrebat:

Deci am o intrebare sunt baiat am 13 ani mama masturbat zi de zi si am simtit dupa ce am ejacut dupa cateva minute o stare de oboseala si o durere in tampla stanga si la cefa nu e ceva rau am zis ca a fost ultima oara nu ma ma mai masturbez de astazi dar acum mi se poate intam pla ceva sincer adica am auzit ca piezi neuro e adevarat o sa ma las de finitiv vb serios deci pot pati ceva rau si ziceti remediu fara rasp ca si du-te la medic app beau multe sucuri naturale morcovi mare, portocala. piersici, caise etc ff multe deci daca ma las nu mai o sa fie asa adica acum am ceva? va rog seriozitate? plizzzzz?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| DannaK a răspuns:

Iti garantez ca daca te apuci de invatat ai sa fii mai destept laughing mai pune mana si pe carte nu numai pe mouse si pe p...

| dragos9234 a răspuns:

Nu ai nimic, este normal ca dupa ejaculare sa te simti obosit.
P.S:Neuronii mor zilnic, dupa ce vei imbatrani vei pierde si cate 100.000 pe zi.

| MarijuanaFanNr1 explică (pentru dragos9234):

Mersi mult omule iti raman dator da-mi idul tau man

| dragos9234 a răspuns (pentru MarijuanaFanNr1):

Steaua_epure20008.
Nu prea intru pe mes.

| MarijuanaFanNr1 explică (pentru dragos9234):

Ok

| TheHappyJoint a răspuns:

Durerile vor continua, vei fi foarte obosit iar urechile si nasul iti vor creste. Vei avea vise ciudate si vei avea halucinatii dupa care te vei transforma intr-o Testoasa de Jamaica cu aripi si vei zbura spre Narnia unde vei muncii la salubritate publica.

| IMC90 a răspuns:

E tardiv sa-ti faci probleme ca-ti vor muri neuronii...