Inseamna ca te simti si tu un vierme, Oricum cred ca visul nu are nici o legatura cu tine.
Ca nu iti place sa iti iasa ceva din mana
Ca te-ai bronzat la mana
Ca te-a ciupit un tantar de mana
Sau.
Ca iti e frica de viermi
Este semn că te simţi incapabil să te adaptezi în societate şi că te simţi vulnerabil atunci când vine momentul să îţi expui punctele de vedere.
În acelaşi timp acest simbol poate prevesti pagube şi veşti proaste în căsnicie, este posibil ca cineva să încerce să se implice în viaţa ta de familie şi să îţi strice casa.
Ca ai o imaginatie bogata. Nu mereu visele inseamna ceva. Dar daca da, imi suna de parca incerci sa scapi de o parte rea/nasoala/trista din tine (viermii de obicei ii gasesti in cadavre sau in chestii ce putrezesc) iar faptul ca incercai sa ii storci afara poate inseamna ca incerci sa scapi de acea parte a caracterului tau.
Dar asdat e doar cum o vad eu, de multe ori visele totusi sunt bazate pe imaginatie sau ceva ce ai vazu/intalnit sau gandit in ziua precedenta. Eu am visat crocodili cu coada de peste in Germania si ca am gasit stapanul unei pisici gasindu-i profilul de Facebook al pisicii si contactand de acolo stapanul. Si deci nu mereu visele inseamna ceva, desi am impresia ca de multe ori o fac.
Visele se nasc de obicei din multimea grijilor.
Daca nu e asta, atunci inseamna ca ai mancat prea mult pentru seara respectiva.
"Vise ciudate". Forma "visuri" este pentru cand iti faci inchipuiri despre ceva.
Dar de fapt visuri este folosit pentru aspiratiile tale, referindu-te la cariera de exemplu.Visurile mele sunt sa ajung patron, sa am o iubita nu stiu de care etc.
Da. Eu am spus-o mai simplu. Cand ai aspiratii iti inchpui cum va fi, adica iti faci visuri.
Asa este, dar iti poti inchipui si ca fantoma lui Bruce Lee te bantuie.