| Advvrt a întrebat:

Deci cunosc cativa oameni care pur si simplu au o parere proasta despre ei. Si pur si simplu ma intristeaza, am impresia ca se simt tristi si neluati in seama. Cunosc pe cineva (un om adevarat, din punctul meu de vedere) care considera ca nu a facut nimic in viata chiar daca a realizat destul de multe lucruri...
De ce credeti ca un om poate sa ajunga asa? Pe mine ma intristeaza.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| AlexAL275 a răspuns:

Banii nu aduc fericirea, doar o întrețin. Așa se simte el, poate pentru el acele realizări pe care le-a făcut și nu le recunoaște nu sunt importante. Poate aspiră către altceva, ceva nou, ceva ce numai el poate se găsească. Dacă el simte că nu a realizat nimic, nu minte, nu a realizat nimic care să-l facă pe el fericit. Și până la urmă toată lumea e tristă, toată lumea trebuie să treacă prin durere pentru a-și găsi fericirea.

2 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Sunt varii motive. De obicei tintesc prea sus, ori ei ori cineva din anturajul lor. Plus ca sunt oameni care nu sunt niciodata multumiti, mereu vor mai mare, mai scump, mai bun.

| Advvrt explică (pentru Wr3nch):

In cazul acestei persoane nu e vorba de "scump", din contra, are bani dar nu le da importanta. Mi s-a parut trist omul. Nu il cunosc foarte bine dar l-am auzit cu gura lui spunand ca "nu a dus nimic pana la capat" si chestii de genul.