| Mariadk544 a întrebat:

Deci eu sunt singura care are problema asta? Mereu când sunt la școala sau cu alți oameni mă mănânca nasul foarte tare, mai ales la școala. Și nu doar nasul, uneori și capul(nu am probleme la scalp) și spatele. Nu știu, mereu mă gândesc că poate e ceva in aer de provoacă mâncarimi, dar și când sunt cu alte persoane, de ce? Când sunt singura închisă la mine in camera nu mă mănâncă nimic. Vreau sa știu dacă sunt singura care are problema asta și de ce se întâmplă asta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Este vorba despre alergie la praf, cretă, etc.

| Cresta a răspuns:

Esti singura sau printre foarte putinii alergici la ceva. Mergi la alergolog si vezi ce ai si ia un tratament.

| 1RealSoul a răspuns:

Poate ai alergie la ce mănânci se mai întâmplă este normal orice om pățește asta în viață, important este să nu pățești ceva grav!

| sierra1 a răspuns:

La observația - "când sunt la școala...mă mănânca nasul foarte tare"

zice unu' - "este vorba despre alergie la ...cretă"

spune-i că scrieți cu marker!

| Mariadk544 explică (pentru sierra1):

Scriem cu marker, nu cu creta, ba chiar avem și tabla inteligenta

| Mariadk544 explică (pentru Cresta):

Sincer nu știu, la școală nu folosim creta.Chestia e că nu doar la școală mă mănânca nasul, și când sunt în public sau cu alte persoane. Doar când sunt singura închisă în camera nu am nicio problema

| sierra1 a răspuns (pentru Mariadk544):

Nu mie trebuia să-mi spui ci ăstora de se dau diagnosticieni-alergologi (ratați desigur)

| LisaJulie a răspuns:

Poate fi și o lipsa de vitamine, de exemplu B12, dacă mănânci rar carne, branza, lapte poate fi vorba de o deficienta de vitamina B12

| Cresta a răspuns (pentru Mariadk544):

Nu doar creta. Praful, parfumurile, etc.

| LisaJulie a răspuns (pentru LisaJulie):

Acum poți sa fi alergica și la praf, creta sau la substanțe cu care se curăța sala de clasa! Ți se intampla numai la școală!