| GGabiy a întrebat:

Deci, in trecut nu faceam asa ceva dar acum se pare ca o fac.Cand eram mai mic eram timid si eu ca orice om normal, si puteam sa ma controlez o duceam bine, dar de cand am mai crescut am inceput sa spun "da" la multe lucruri chiar daca nu imi place sa le fac, gen sa ies afara cand ploua cand e frig si de cand fac asa ceva am febra dar nu reprezint alt simpton, tuse sau nas infundat decat o durere de cap si acum sunt timid dar cand ma intalnesc cu o situatie noua ma simt ciudat ma inteapa in cap si fac lucruri care dupa le regret nu mai simt intuitia, daca am greseli gramaticale, de exprimare scuzati ma e greu de exprimat sper ca nu v-am creat probleme.Ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| GGabiy explică (pentru KenaSebi):

Stiu si eu asta, dar momentan nu pot eu am pus intrebarea aici poate aflu ce am.

| andreeagreynross22 a răspuns:

Prima faza poate fi ca esti sensibil. La fel si organismul tau. Spui 'da' din frica sa nu ranesti pe cineva. Eu cred ca e ceva normal. Nu ar trebui sa bagi in seama chestia asta. La varsta noastra gresim, dar invatam din greseli. E normal sa gresesti. Nimeni nu e perfect. Daar cu timpul te vei maturiza si o sa stii din experientele tale, ce trebuie sa faci si ce nu.

| GGabiy explică (pentru andreeagreynross22):

Da... dar am un tick cam greu de suportat daca nu fac lucrurile cum vreau o sa incep sa spun de 10000 punct verbal sau sa bat din picior daaa suna ciudat pentru ca simt prea tare ce se intampla in jur sau nici eu nu stiu de ce fac asta.

| andreeagreynross22 a răspuns (pentru GGabiy):

Cu totii avem cate un tic nervos, si eu bat din picior cand ma agit, adica cand stau pe scaun, e ciudat, dar toti avem unele defecte. mai ciudate sau mai putin ciudate