| Gmcc a întrebat:

Deci o metoda de slabire? Am 95 de kilograme si pana in martie as vrea sa ajung si eu pe la 75-70! Cineva care a tinut si a funcionat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnaNan a răspuns:

Daca vrei sa slabesti, ti-ai ales foarte bine momentul!
Serios!
Cei mai multi, de sarbatori se ingrasa...
Pentru a traversa cu bine perioada sarbatorilor, dieta ta trebuie neaparat sa fie suplimentata cu ceva care mentine senzatia de satietate si scade pofta de mancare.
Ar fi foarte bine sa incepi cu o dieta de detoxifiere bazaTa pe legume si fructe (fierte, la gratar, salate, sucuri), ceva proteine (fara grasimi prea multe - carne de curcan, de peste, de pui, fiarta sau gratar si de trei ori pe saptamana peste) si cat mai
putine fainoase si cartofi
Continua apoi cu o dieta hipocalorica, fiperproteica, low carb si cu putine grasimi
Vezi aici: http://despre-slabit.info/......ineva.html
Pentru a reduce pofta de mancare si a suplimenta cu aportul de vitamine, iti recomand hyperslim (aici: http://hyperslim.pentru-slabit.info este cel mai ieftin si-ti da si un ceai verde care este foarte bun impreuna cu hyperslim acai)
Eu pe aceste principii am slabit 14 kg in 6 saptamani
Succes si tie!

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Am reusit sa slabesc din vara pana acum 10 Kg astfel:
- paine putina (200-250 gr./zi);
-salate si sucuri de rosii;
-nu mai manac dupa ora 18.00;
-nu mananc decat carne de pasare fara pielita si carne de peste;
-Beau apa plata si nu sucuri si apa minerala. Seara mananca usturoi, ceapa, hrean cu orice.
-nu mananc paste fainoase, dulciuri si grasime animala;
-ma feresc de uleiul prajit (carnea o fac in cuptor, in pungile pentru pui fara sa pun ulei).
E o conditie: du-te la un medic sa-ti faca niste analize sa nu ai ceva probleme de sanatate.

| ccrryyss2 a răspuns:

1.Nu manca dupa 19:30 seara
2.Mananca mai putina paine;
3.Invata sa mananci portii mai mici ca de obicei
garantez a mers la mine.

| florinpaula a răspuns (pentru ccrryyss2):

Ancearca dieta bailarina o gasesti pe net, la mine a mers

| ell3ny a răspuns:

Buna...sunt consultant in nutritie si te-as putea ajuta daca doresti cu adevarat,,... putem vb in particularpe mess id:ell3ny_2005