De ce umblai dezbrăcat? Ești vârcolac și ți se rup hainele când te transformi?
Atunci fii bărbat până la capăt și nu te mai plânge de dimineața până seara pe TPU de toate durerile mai mult sau mai puțin închipuite.
Mulți oameni au dureri de la frig.Și eu am. Bătrânețea.
Dacă umblii dezbrăcat, suferi durerea.
Și eu luam pe mine vara când mai dădea o briză, pantaloni cu talia joasă și crop top că trebuia să doară spatele pe cineva câte o lună și să meargă numai cu tricoul băgat în pantalonii cu talie înaltă.
Da, poate sa fie de la frig dar nu "s-a bagat frigul" nicaieri. Pur si simplu frigul cauzeaza constructia (micsorarea) vaselor de sange din acea zona -vase mai mici, flux de oxigen scazut -asta poate duce la deteriorari a tesutului din acea zona prin deprivare de oxigen. Deficient de vitamina B12 poate cauza neuropatii (deteriorarea nervilor) care este la randul ei exacerbata de frig. Ce poti face? Pune niste haine pe tine, bea multe lichide, fa miscare, respira aer curat.
Nu e mai simplu doar sa te imbraci corespunzator? Totusi sunt temperaturi cu 0 sau cateva grade, deci practic e iarna.
Odată mi-a spus mama acum mulți ani.Cand eram si eu cu haine supțirele și nu voiam sa port haine groase când era frig. Mi-a spus de experiență că și ea a fost așa și când înaintezi in vârsta apar dureri musculare chiar și dacă nu porți căciulă te ia curentul și în timp te va lua durerile alea mari ba la pioacere sau dureri de cap.Asa îmi amintesc acum na
Vezi dacă mai ai dureri și așa îți dai seama cât ești de bine.
Nu știu frate eu ce geacă ai tu, cât de frig e azi, mâine, oricând. Unora le frig în 3 pulovere și geacă îmblănită, alții nu au probleme în tricou și geacă mai subțire.
Tu trebuie să te îmbraci cum îți e ție bine.
Dacă ai grijă de tine și pasa de corpul tau.Te îmbraci gros
Durerea este semnalul de alarma a corpului si inseamna ca ceva nu e bine.
Cu inaintarea in varsta, organismul se imbatraneste, muschii si tendoanele se tot intaresc, iar la frig se intaresc si mai tare.
Muschii tari apasa nervii principali, ceea ce provoaca dureri in diferite zone.
Temperatura corpului fiind de 36-37 grade, ceea ce trebuie mentinut si cand este frig afara. Asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa te imbraci gros, ci sa te imbraci incat sa-ti pastrezi temperatura normala (te poti imbraca si cu haine subtiri si dese, cu strat de aer intre ele, fiindca stratul de aer intermediar izoleaza cel mai bine).
Continuă sa umbli dezbracat ca vei scăpa de toate durerile. Dar si de lumea asta.
Depinde de "bluzita" si de geaca.
Eu port o camasa + o vesta + o geaca (cu 3 straturi).