În general, primele 5 menstruaţii întârzie ( uneori chiar şi 3-6 luni, depinde de vârstă ) - dar, cu timpul, cam în decurs de 1 an, se va "regla" cât de cât şi vei avea menstră aproape lunar.
Spre exemplu a 2-a menstruaţie poate întârzia cam 4-6 luni, apoi a 3-a va veni cam după 3-4 luni, a 4-a cam după 2-3 luni, etc.
Se poate să fie aceeaşi situaţie şi în cazul tău.
Deocamdată NU e nici o problemă, aceste dereglări fiind frecvente în primul an de menstruaţie.
NU ai de ce să te îngrijorezi!
Toate cele bune.
Nu nu ai motive de ingrijrare chestia cu menstruatia si ciclul depinde de metabolismul fiecaruia
si de cum sunt obisnuiti
Este absolut normal ca in primul an menstruatia sa aiba astfel de dereglari. Nu e cazul sa te ingrijorezi
Nu te ingrijora deloc.este ceva normal ce ti se intampla.pe parcurs se va reglementa situatia ta.am si eu o fetita care este in aceeasi situatie, si m-am dus la medic. este totul ok.stai linistita.
Bună.
Deci, pentru început este o disfuncție hormonală și ca să nu te dopezi cu hormoni artificiali care "te ajută" să mai iei și în greutate, bea cel puțin o lună de zile, o cană dimineața și una seara ceai de crețișoară, este un stimulent hormonal feminin, nu este atât de agresiv cu organismul și declanșează menstra și o și reglează lunar.
Este bine să faci și dozările hormonale.
Sănătate.
Pa, pa.
Dupa cum am precizat mai sus, nu am intretinut relatii sexuale.
Larisamonica întreabă:
User252426 întreabă: