Absenta menstruatiei este des intalnita in cazuri de anorexie dar nu cred ca in cazul tau asta este problema. Dar da, trebuie neaparat sa mergi la medic.
In cazul tau, sunt dereglari hormonale serioase si doar un medic ginecolog sau endocrinolog, te-ar putea ajuta sa readuci ciclul, la normalitate.
Sanatate multa!
Ai o boala venerica. Nu draga nu merge la doctor in nici un caz! Ramai asa si imprastie sculamentul la toti cei cu care ai...''relatii,,,!
Auzi cica "sculamemtul".
Nu stiu ce argou de barbati frustrati de 50 de ani mai e si ăsta, dar invata sa vorbesti normal.
"Ai o boala venerica"
Atunci de ce ii mai zici sa mearga la doctor?
Daca tot stii tu 100% ce are si ii esti tu doctor si iți permiti din punct de vedere legal sa o diagnostichezi, atunci da-i si tratamentul si scuteste-o de niste timp pierdut pe la un doctor.
Nici nu ai pus "poate" ai o boala venerica. Ci ai zis direct ca are.
Asa ca o sa imi asum ca esti doctor si ai acest drept legal de diagnosticare.
Atunci da-i direct si tratamentul, si scuteste-o de timp pierdut!
"Ramai asa si imprastie sculamentul"
Lasa ca l-a imprastiat mama ta suficient.
Doamne fesrete nu poate o femeie sa mai puna nici macar o intrebare despre corpul ei fără sa vină mosii misogini si sa isi verse frustrarile pe ea
Da mah. Are fix sculament. Mama ei a avut asa ceva in 2002 cand a conceput-o si s-a tratat cu Sinerdol.
Sângerarea maronie e sânge statut cum s-ar zice. Apare atunci când ai întârzieri mari de menstruatie.
Treaba e ca dacă ai întârzieri asa mari trebuie neapărat sa mergi la medic.Nu e ok pentru tine sa stai în stilul asta.