La 170cm ai 52 kg zici, cam slabut.Nu grabi inevitabilul, la o varsta anume metabolismul ti se va regla si o sa fie bine dar pana atunci nu te grabi.Io am 174cm si 83kg, merg la sala de 2 ani.Recomandarea mea este: daca tot zici ca nu poti sa mananci mult, macar mananca ceva consistent (ca nu poti sa cresti in masa musculara daca bei sucuri si mananci o ciorba pe zi) ex:manaca de multe ori pe zi cel putin 5-6 ori, ceva mic, sa ai tot timpul ceva in stomac, inainte de sala cu 2 ore(ca ziceai ca mergi la sala) manaca cat de mult poti ca sa ai energie multa sa nu mai vi obosit de la antrenament, dupa o jumatate de ora de la finalizarea antrenamentului, mananca iar ceva mai mult.Incearca sa amplifici efortul la sala si ai sa vezi ce bine-ti va merge si inca ceva, incerca sa NU pui masa din grasime pe tine deoarece o sa regreti mai incolo cand o sa vrei sa o dai jos.
Ai grija ce exercitii faci ca daca faci deasupra capului cu greutati mari la aceeasi inaltime ramai, mai asteapta ca timp de sala o sa ai cat e pamantu.
Asta tie metabolismul. Ai sa vezi ca pe la 25-30 de ani ai sa te ingrasi uimitor. Asta este gena ta. In legatura cu stomacul, baga ciorbe multe, cal ai uscat rau.
Mananc de mai multe ori pe zi si nu mult dar sa nu mananci nimic intre mese... si poate un mar inainte da nu mai mult
Daca faci sport o sa ai pofta de mancare, daca te lasi de sport o sa te ingrasi. La fel si cu fumatul am abservat, nu la toate persoanele.
Incearca sa mananci mai multa paine si cat mai multe dulciuri in special ciocolata. Sper ca te-am ajutat!
Nu-ti fa griji, eu sunt si mai inalta si ma slaba decat tine!
Am 1.80 si 40 kg!
Stiu, asta imi zice de fiecare data antrenoru cand ma intrec cu astia mai mari! mersi pentru sfaturi o sa incerc sa tin cont
LarisaChe07 întreabă: