Doare, dar e o durere destul de suportabila, iar numarul de fire din sutura este mic, asa ca nu ai de ce sa iti faci probleme. Daca plaga nu s-a vindecat prea bine, exista riscul sa fie un proces inflamator la nivelul ei si sa te doara putin mai tare, dar si in cazul asta, durerea experimentata, e de intensitate mica si de durata scurta.
Daca aia ar fi o durere ...nu decat asa cat te ciupeste un tantar si esti gata in cateva secunde nici nu apuci sa crezi ca te doare si esti gata eu am scos fire la altii dar si mie ca am avut 2operatii si eu si nu doare, le taie si le trage rapid afara cu pensa, penseta, stai linistita e ok.
Durerea e suportabila, e bine sa nu ai complicatii, adica sa nu se infecteze rana.
Durerea e suportabila,e bine sa nu ai complicatii,adica sa nu se infecteze rana .
Nu, in mod normal simti numai ca o mica ciupitura! oricum, te sfatuiesc sa-i lasi sa le scoata intregi, ca daca ramana vreo bucatica pe-acolo, poti face infectie la fir...
Buna!
Nu, nu doare.simti o ciupitura mica.cred ca depinde si de fiecare corp dar oricum stai linistita... o sa scapi repede
Mie mi-e frica! Am fost operata de apendicita acum fix o saptamana si am doar zece ani.Am doar un fir si altul se topeste! Dar morrrr de frica!
Si eu .......Imi e foarte frica
User252426 întreabă: