| bebitza a întrebat:

Doare cand ti se scot firele de la operatia de apendicita?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Stai liniştită, nu doare! Să stai cât mai relaxată când te duci la medic.
Sănătate.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, si atunci cind se v-a intimpla incearca sa te gindesti la noi! Sanatate!

| dy a răspuns:

Nu, in mod normal simti numai ca o mica ciupitura! oricum, te sfatuiesc sa-i lasi sa le scoata intregi, ca daca ramana vreo bucatica pe-acolo, poti face infectie la fir...

Stefan
| Stefan a răspuns:

Durerea e suportabila, e bine sa nu ai complicatii, adica sa nu se infecteze rana.

gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Doare, dar e o durere destul de suportabila, iar numarul de fire din sutura este mic, asa ca nu ai de ce sa iti faci probleme. Daca plaga nu s-a vindecat prea bine, exista riscul sa fie un proces inflamator la nivelul ei si sa te doara putin mai tare, dar si in cazul asta, durerea experimentata, e de intensitate mica si de durata scurta.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Durerea e suportabila,e bine sa nu ai complicatii,adica sa nu se infecteze rana .

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu doare.

| micurutza2005 a răspuns:

Daca aia ar fi o durere ...nu decat asa cat te ciupeste un tantar si esti gata in cateva secunde nici nu apuci sa crezi ca te doare si esti gata eu am scos fire la altii dar si mie ca am avut 2operatii si eu si nu doare, le taie si le trage rapid afara cu pensa, penseta, stai linistita e ok.

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Nu, nu doare.simti o ciupitura mica.cred ca depinde si de fiecare corp dar oricum stai linistita... o sa scapi repedehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu o intrebare azi niau dat jos firele si intr-adevar nu m-a durut eu aveam exostoza la genunchi si as vrea sa stiu daca o sa se vada tot rosu dupa ce niau dat jos firele sau se vede normal?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu sigur ca si eu am de pus aceeasi intrebare ca a ta thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doare cand iti scoate firele de la operatiea de la degete?

| Miri_Maria_Pomojnicu_1998 a răspuns:

Mie mi-e frica! Am fost operata de apendicita acum fix o saptamana si am doar zece ani.Am doar un fir si altul se topeste! Dar morrrr de frica!

| Pintilie_Amalia_Dumitrita_1999 a răspuns (pentru Miri_Maria_Pomojnicu_1998):

Si eu .......Imi e foarte frica