| Mindfulness a întrebat:

Dragilor ce metoda de sinucidere ați alege daca ar fi imposibil sa mai existati? Ce metode ați alege daca ați fi constrânși să o faceți din cauza unor circumstanțe? Răspundeți strict la întrebare, obiectiv!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Sportiv a răspuns:

Bună seara,

Nu pot sa nu remarc strigatul de disperare care se simte din postarea și comentariile dvs.
Înainte de a va spune ceva, vreau sa citiți textul de mai jos, cu mare atenție.

Inainte de sinucidere, sinucigasii nu stiu deloc ca in preajma lor sta duhul rau, nespus de scarbavnic, care-l sileste sa isi ucida trupul, sa sfarme pretiosul „vas de lut", care pazeste sufletul pana la soroacele hotarnicite de Dumnezeu. Si sfatuieste acest duh, si indeamna, si staruie, si sileste, si-l inspaimanteaza cu toate spaimele, doar-doar va apasa omul pe tragaci sau va sari pe fereastra, fugind de viata, de chinul sau cel nesuferit… Omul nici nu gandeste ca „chinul nesuferit" nu este de la viata, ci de la cel de unde: vin si toate gandurile care „dau temei" uciderii de sine. Omul crede ca el le cugeta pe toate, si ajunge la concluzia sinucigasa — dar nu cugeta el deloc, ci prin gandurile lui vorbeste cel pe care Domnul l-a numit ucigas de oameni dintru inceput…

Omul nu face altceva decat sa-si dea in mod inconstient acordul la propunerea diavolului, sa ia asupra sa, fara sa vada asta, pacatul diavolui lui, sa se uneasca cu pacatul si cu diavolul… Un singur cuvant de rugaciune cu pocainta, un singur semn al mantuitoarei Cruci, facut macar in gand, si o singura privire cu credinta catre ea — si paienjenisul raului este rupt, omul este mantuit prin puterea lui Dumnezeu de pieirea sa… Doar o scanteie mica de credinta vie si de credinciosie fata de Dumnezeu – si omul e izbavit!

Si propriu-zis, mai fiecare sinucidere este ucidere a omului de catre demon cu mainile omului insusi.

Am inteles ca nu mai aveți putere sa ieșiți din casa. Atunci valorificati timpul petrecut în casa, citind măcar o rugăciune la început către Dumnezeu sau Maica Domnului. Ajută enorm, credeți-mă!
Când mai prindeți putere, Paraclisul Maicii Domnului este foarte ajutator.
Să știți că și dvs nu va luptați cu sănătatea avariata, ci cu demonii înșiși care nu va lasă în pace și care va doresc moartea pentru ca nu ne suporta pe noi oamenii, iar singura cale este credința și rugăciunea, pana reușiți sa vorbiti cu un preot adevărat.

Nu va lăsați batut, viata e un dar prea minunat, chiar și cu aceste greutăți, pentru care merita lupta pana la ultima suflare!
Credeți-mă, suferința de aici este prea mica și neînsemnata fata de suferința din iad, la care se ajunge dacă se recurge la un gest necugetat.

Dumnezeu are soluții salvatoare chiar și la cele mai grave și nenorocite probleme. A făcut minuni vindecand oameni de cancer în stadiul 4, care mai aveau de trăit 2 săptămâni.
Dacă doriți, Lăsați-mi un nr de telefon și putem vorbi.

Multă sănătate și dații Lui Dumnezeu toate gândurile acestea de moarte! Vorbiți cu El. Dar trebuie să aveți și dvs o fărâmă de voința pentru a începe niște demersuri și a nu mai zace în aceste gânduri.

10 răspunsuri:
| TimberWolf a răspuns:

Poate ai carente si de aia te simti asa, ia magneziu, vit d3, vit b1.
Daca continui asa...nu te vad bine.
De cand nu mai beau am o anxietate urata rau cu urinari frecvente si stari de neliniste, am cumparat magneziu glicinat si ma simt mai bine.

| Mindfulness explică (pentru TimberWolf):

Am pierdut la jocuri toți banii, și am o anxietate imposibil de tratat /vindecat, se numește agorafobie, e cred că cea mai urâtă fobie din lume.

Daca poți să ieși din casă când vrei tu ești bine,când ai agorafobie e game over, sa ai de atâția ani e deja înspăimântător! Eu eram un tip dur când eram mai mic, nu aveam adversar la bătaie, foarte puțini puteau să mă bată și acum am ajuns in halul asta de rade lumea de mine ce terminat am ajunshee hee eu pe părerea și mamele lor îmi fac nevoile, problema e că nu mai fac față psihic neavând părinți și neam care sa mă susține doar sunt hulit.

| TimberWolf a răspuns (pentru Mindfulness):

Nici nu vrei sa primesti vreun sfat, e clar, esti o cauza pierduta!

Te autodiagnostichezi cu nu stiu ce rahaturi si te autoinvinovatesti si nu vrei sa faci nimic, pierzi vremea vaitandu-te.
Lasa-ne!

Ce sfat vitamine? Crezi ești așa naiv sa crezi că niște vitamine te scapă de agorafobie când nici cele mai puternice antidepresive și anxiolitice nu au făcut nimic!
Eu am pus o întrebare sa se răspundă strict la ce am postat nu alternative, eu am 1 milion de probleme nu le pot însira pe toate aici.
Sfatul tau nu mă ajută, eu am nevoie de altceva, ceva ce am pierdut deja de câțiva ani pentru totdeauna.

Nu e normal sa ai anxietate, depresie, sau alte tulburari mintale, toate astea arata o problema in organism sau o trauma nerezolvata.

Am fost la medic geniule, credeam că ești mai deștept dar văd că ești la fel de prost ca multi de aici ce sunt trolli!
Rahatul ăsta îți distruge complet viata. Citește despre agorafobie sa vezi ce rahat e! De la lipsa de băutură uite ce urat faci.
Nu am nevoie de sfaturile de la un bețivan!winking

| contstersinteresscazut a răspuns (pentru Mindfulness):

Eu am pierdut toți banii într-o singura noapte la jocuri. Și mai rău! Bani foarte mulți! Nu se mai pot recupera! Plâng acum după ei! Puteam să mă duc de 100 de ori la femei cu ei.

| Mindfulness explică (pentru contstersinteresscazut):

Și eu sunt frustrat că i-am pierdut! Nu îmi pot reveni! Nu ai ce sa faci,nu poți să lupți cu curentul!
Eu nici haine nu mi-am luat,adidași nimic, și am nevoie de așa ceva laughing
Nu știu cum de nu am făcut-o! Când am postat întrebarea asta pierdusem deja. Singurul câștig al tău va fi când te vei opri definitiv. Nu o să îi mai poți recupera! Niciodată! Scrie in jurnalul vieții tale un nou inceput fara jocuri de noroc daca vrei sa fii liber. Sa joace cămătarii, proxeneții, care au bani, nu noi oamenii de rând.