Am vazut si eu acum dar stai cuminte ca nu au nici cea mai mica legatura una cu alta.Iar drogurile nu inseamna neaparat moarte sau exludere din viata sociala oricum deci poti sa asculti ore intregi spor!
Tigara,Alcoolul,Mancarea fast food, Medicamente gen xanax...sunt considerate mai periculoase decat Marijuana si chiar extazy.Defapt marijuana este mai putin nociva decat cafeua dovedit stiintific nu ce zic incuiatii!
Dar aceste droguri auditive poti asculta cat vrei, daca patesti ceva eu iti dau adresa mea sa vina parintii tai sa faca vor cu mine
Daca o iei paranoia cand esti tripat si auzi ca te striga cineva si te arunci in fata masinii atunci da, sunt la fel de periculoase.
Cafeaua are efecte benefice, singurele riscuri fiind in cazurile bolnavilor de hipertensiune!
Da, orice drog este periculos! Iar cele noi(auditivele, etnobotanicele)sunt si mai periculoase.
Sunt inlantuiri de sunete care "te binedispun". Creaza dependenta si iti afecteaza in mod direct creierul, iti bombardeaza neuronii.
Te contrazici singura orice drog e periculos dar zici ca e benefica cafeaua care este mai periculoasa decat marijuana si decat muzica.
Vorbesti despre droguri dar mananci shaorma si te uiti la TV, probabil esti se dependenta de Facebook, cand te doare iei calmante?
Cafea nu este drog si nici muzica nu este. Si ca sa iti raspund si la celalalt comentariu nu sunt dependeta de facebook si iau foarte rar medicamente. Dar oricum nu poti compara fb, tv, shaorma cu cocaina, marijuana sau mai stiu eu ce dracu luati voi. Orice lucru care provoaca placere poate provoca si dependenta, dar exista diferente foarte mari. E una sa fi dependent de cafea(Care de exemplu reduce cu mai mult de 50% riscul de a face diabet in cazul persoanelor care au diabetici in familie!) si a fi dependent de cocaina sau etnobotanice.
Droguri auditive/digitale. sunt niste melodii de diverse durate, care iti dau efectele, nu stiu daca sunt la fel de grave ca cele normale. gasesti si pe youtube, nu te sfatuiesc sa asculti Gates of hades, ca cica e naspa rau.
Sunt melodii care iti dau efectul drogurilor, de exemplu cauti pe youtube i-doser ecstasy si cica iti da efect. n-am incercat pentru nu stiu daca-s la fel de grave ca cele normale, oricum am auzit de gates of hades care este cel mai naspa din i doser
Nu credeam ca atatia stiu de krokodil you won an internet
In primul rand Marijuana reduce simtitor riscul de alzheimer,cancer, epilepise, probleme cu greutatea, depresii, lipsa de concentrare.Marijuana este mai putin nociva decat cafeaua.Pentru a obtine o doza toxica de THC si sa iti faci rau de la marijuana trebuie sa fumezi 15.000 de joint-uri in 2 minute...te provoc sa faci asta.Cafea poate cauza hipertensiune, afectiuni ale inimii, afectiuni ale sistemului nervos, ulcer...Shaorma poate provoca cancer de colon,obezitate,ulcer, boli de ficat, TV, FB poate provoca sedentarism(si cu asta am spus tot).Nu exista nici macar un deces inregistrat, nu exista un biochimist sau doctor adevarat care sa recunoasca sincer ca marijuana consumata nu doar ca nu afecteaza dar este si benefica in multe cazuri.Inca ceva sunt doua tipuri de dependenta cea fizica si cea psihica, fara cafea nu te trezesti bine dimineata ramai buhait toata ziua deci dependenta fizica, fara marijuana nu se simte diferenta esti la fel deci dependenta psihica intr-adevar exista o diferenta.
Pai cand vreau sa stiu informatii despre anumite lucruri, caut cat se poate de multe
Orice drog creaza dependeta. Orice dependeta arata ca individul nu este echilibrat psihic si emotional.
Iar cafeaua nu prea face nimic din ce ai zis tu acolo de unde singura.Plus ca cine se odihneste suficient nu are nevoie de cafea ca sa stea treaz.Bolile enumerate de tine sunt oricum exagerate si nu apar ca urmare a consumului de cafea - ulcerul apare daca beai cafeaua indulcita si nu iei micul dejun, creste pe moment tensiunea, dar nu creaza hipertensiune. Si sunt curioasa ce afectiune a sistemului nervos este cauzata de consumul de cafea... Sa nu mai vorbim de shaorma ca romanul e obisnuit oricum sa manance asa ceva acasa, dar in loc de lipie mananca paine(cu carne si cartofi. Normal ca nimic nu este bine sa faci in exces, nici macar sport nu e bine sa faci in exces, DAR diferenta intre droguri/alcool si orice altceva este enorma.
Am sa te rog sa imi denumesti macar 2 oameni de stiinta care au dovedit ca marijuana nu are efecte negative.
Si nu mai incerca sa promovezi consumul de droguri. Pe aici mai sunt si copii care iau de bun ce zici tu si o sa ajunga niste drogati. Daca tu vrei sa iti distrugi viata e treaba ta, dar nu mai influenta si pe altii!
Si inca ceva... daca fara marijuana esti la fel ce rost are sa o mai consumi, banuiesc ca nu e pe gratis!
Aici ai raspunsul la multe din intrebarile tale http://www.youtube.com/watch?v=FzPI1ac4qto
Scrie pe google incearca sa te documentezi despre planta asta. Exista si o carte scoasa "Fratele meu canabisul".
Tarile in care se consuma marijuana si este acceptata sunt mai civilizate, au putere economica mai mare ca noi.Arnold Schwarzenegger cu toate ca era un "drogat" care fuma Marijuana a castigat Mister olympia iar acum este guvernator, s-au facut studiii mii de studii pe planta asta si avem atatea exemple.
Cand ma refer ca sunt la fel vreau sa zic ca sunt acelasi om in societate curat, civilizat...ba chiar mai calm,mai sociabil,mai realist.
Inca ceva nu promovez drogurile copii credeti-ma va terminati creierii cu cocaina,metafetamina,extazy,heroina, ketamina, lsd, ciuperci, prelandez si alte chimice.Sa va feriti de astea!
Te relaxeaza da nu poate fi vorba de ceva periculos. Poluarea fonica din orase si din cluburi este mai periculoasa.Eu si acum cand iti scriu ascult si mi se pare ok te relaxeaza
Aceasta "relaxare" te face dependent si cand vei ajunge sa dai bani grei pe sunetele puternice (pe care nu le gasesti gratuit) o sa iti dai seama cat sunt de nocive. Plus ca in timp iti distrug pur si simplu neuronii!
Tu nici nu stii despre ce vorbesti, sincer te bagi inseama pentru ca ai auzit pe kanal d si acasa ca sunt periculoase.Respiri un aer infect,mananci prost,bei apa proasta,esti inconjurata de poluare fonica,vizuala,esti dezinformata la fiecare centimetru si ai puterea sa spui despre o planta sau un sunet ca este nociv. Observ ca tu ai neuronii distrusi de acum, pur si simplu daca tu asa ai fost inavata de niste oameni fara cunostinte ca drogul e moartea suprema pe pamant si iti afecteaza creierul tau refuza sa creada, ii este frica sa iti schimbe teoria din cap, asta in definitie populara se cheama ca esti incuiata.Iar o incuiata ar trebui mai intai sa gandeasca rational si dupa sa vorbeasca despre placeri ale vietii.Ti-am dat atatea exemple ti-am dat un documentar, ti-am zis numele de carte sunt peste tot dovezi in lume de cativa ani buni in care Marijuana este clasata chiar sub cafea dar tu nu vrei pur si simplu sa evoluezi iti place sa traiesti asa intr-un mod standart.Repet ma refer doar la marijuana,restul sunt nocive(cocaina,mdma,lcd, heroina, metafetamina, ketamina...) iar in privinta unui sunet trebuie sa ai creierul sters sa crezi ca ajungi dependent si ai sa dai bani pe sunete mai puternice, cum poti sa spui asemenea tampenie? Ori ai probleme psihice ori nici macar buletin nu ai.
Uite care e treaba, aici tu esti cel care habar nu are despre ce vorbeste. Sunt departe de a fi incuiata si nu ma las prostita de nimeni si nimic. Nu contest aportul pozitiv al halucinogenelor in cazul bolnavilor incurabil (lcd in mod special pentru partea psihica) si nici nu sustin ca nu exista alte lucruri care sa ne afecteze, DAR NICIODATA nu o sa pot sustine consumul de droguri, indiferent de felul lor. Faptul ca exista carti si "documentare" despre efectele benefice ale marijuanei nu anuleaza efectele negative ale consumului. Daca nu ar avea prea multa parti negative ai merge in supermarket si ai cumpara marijuana la fel cum cumperi acum cafeaua(Ca tot susti efectele negative ale cafelei).
Inlantuirile de sunete placute sunt folosite in psihoterapie pentru a induce starea de calm, relaxare si in regresie. O altfel de inlantuire de sunete poate produce doar pe moment o astfel de stare si mai apoi apare dezastrul. E trist ca la varsta ta nu poti intelege asta.
Pentru cultura ta generala am de suficient timp buletin si nu am niciun fel de problema psihica. Tocmai de asta imi sustin parerea. Nu pot spune insa acelasi lucru despre tine, un consumator de droguri nu este echilibrat psihic si emotional...
Si asa, de final, poti consuma cata marijuana vrei, e treaba ta, dar inainte de a mai spune tampenii nu cauta clipuri pe youtube, ci articole de pe site-urile de medicina/psihologie.
Este un documentar, nu este un simplu clip pe youtube, ti-am zis ca este si carte, marijuana este interzisa prin prohibitie din motve politice nu medicale, daca ar fi legalizata si s-ar vinde la magazin nu ar mai avea pretul asa mare si nu ar mai exista spagile pentru a fi trecta la granite de aia e interzisa.Pe multe site-uri este dezinformare totala (chiar si ca marijuana ar produce cancer pulmonar) eu sunt consumator de aproximativ 6 ani, nu am nimic mi-am rezolvat probleme de somn, greutate, si nervi.Din Decembrie nu am mai consumat decat de 2 ori ultima oara acum 2 luni, si acum cand vorbesc despre asta nu simt nimic, doar ca mi-e dor sa o mai fac cu baietii la fel ca o iesire la o bere, asta se numeste dependenta? Am 6 ani de consum anul trecut chiar zi de zi, nu am nici macar o boala nu am probleme in societate am prieteni de la studenti la doctori, deci nu poate sa vina cineva sa-mi zica mie ca planta afecteaza.Vezi tot pe clipurile alea de youtube care nu ai incredere in Jamaica oameni la 70-80 ani care fumeaza iarba sanatosi cu zambetul pe buze cum iti explici?
Pai vezi tu cele auditive par ca ai stat untr-un concert timp de 3 saptamini si prin droguri normale vrei sa spui halucinogenice atunci da sunt la fel de periculoase ca unu fata de altul