anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa ce am scos un top de hartie dintr-o cutie, am observat ca aveam o pata de culoare maro pe palma. Nu stiu ce era. Putea fi sange uscat de la cineva? S-ar fi luat asa usor pe mana?
Pot sa iau vreo boala daca imediat m-am sters cu un servetel umed?

Stiu ca vi se pare o intrebare stupida, dar am citit pe internet acum ceva timp ca multe boli se pot lua chiar si din sange uscat.

PS: Chestia asta s-a intamplat la munca, la birou.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Cel mai probabil era altceva, de cand ai fost la toaleta, daca nu te-ai spalat pe maini.
Sangele uscat nu sare pe mana nimanui, nici macar nu se mai curata dupa hartie sau unde s-a uscat.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Nu am fost la toaleta. Mereu ma spal pe maini. Ma gandeam sa nu fi fost sange uscat pe acea cutie... dar daca ai spus ca sangele uscat nu s-ar fi luat pe palma mea, inseamna ca era altceva. M-am mai gandit ca putea fi si ruj...ca mirosea putin a ruj chestia respectiva.

| Osneros a răspuns:

Felicitari, tocmai ai luat toate bolile cu S posibile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Osneros):

Nu e cazul sa faci misto...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Osneros):

E aiurea sa te trezeti ca esti murdar pe maini si sa nu stii de la ce...

| Osneros a răspuns (pentru anonim_4396):

Eram cat se poate de serios.