| Maney31 a întrebat:

Dupa ce am terminat de mancat am simtit ca un fel denod in gat, adica il simt doar cand inghit, ce este? cat dureaza? ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MeForeverAlone a răspuns:

Poate ai mâncat prea repede, sau ți-a rămas ceva acolo, bea niște apă sau roagă pe cineva să te bată puțin pe spate.
Oricum, dacă nici așa nu merge o să treacă, simptomele astea nu durează mult happy

3 răspunsuri:
| Maney31 explică (pentru MeForeverAlone):

Pai a trecut ceva timp, cam vreo 7-8 ore si tot simt. Am baut la apa pana m-am umflat... laughing

| MeForeverAlone a răspuns (pentru Maney31):

Eu cred că ai mâncat prea repede și nu ai mestecat bine mâncarea, iar acum se digeră greu...
bagă-ți și tu degetele pe gât să vomiți, apoi fii atent data viitoare mănâncă mai încep laughing

| CuriousStuff a răspuns:

Ai fost lacom, ai mancat fara sa mesteci destul si ai fortat putin esofagul, nu ramane nimic acolo, si daca ramanea nu puteai sa stai sa intrebi pe TPU ce e acolo, ca erai deja la spital. Poti sa stai linistit, senzatia asta de disconfort o sa dispara dupa cateva ore, o zi maxim.
Multa sanatate.