| Hitchcockian a întrebat:

Dupa ce fac baie, imi ies mici umflaturi pe corp, care ma mananca, dar dispar repede. Ce poate fi?
merci :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AllDayAllNight a răspuns:

Poti fi alergic la ceva sau corpul tau nu suporta anumite produse cu care te speli.(Gel de dus, sapu, etc). Si mie mi s-a intamplat. Noroc!:*

3 răspunsuri:
| MissxD a răspuns:

Recomand sa intrebi un doctor, mai exact doctorul tau de familie; ca sa stii exact ceea ce ai. Poate iti va recomanda niste creme happy

| traveler a răspuns:

Posibil de la inteligenta ti se trage, prin nikul ales jignesti niste oameni ce au murit cu sutele de mii in lagarele naziste, macar nu stii ce faci si pomenesti numele unui monstru.Sigur astea iti ies pe corp monstruozitati-le comise de cel pe care al pomenesti.
Reprobabil gest aici din partea ta si urat.:-(

| Hitchcockian explică (pentru traveler):

N-ai tu treaba cu nick-ul meu. Daca vrei sa ma ajuti bine, daca nu dispari din fata mea.