Normal ca trebuie sa te speli. Nu stiu mirosul de la ce poate veni poate o infectie din alta cauza cine stie.
Dar prezervativele contin un fel de ulei care in unele cazuri da iritatii, sau in orice caz nu e bine sa stea prea mult pe piele.
Posibil să am o candidoza sau nu știu, scrierile vaginale au miros neplăcut și după ce fac protejat
"După contactul sexual protejat... ar trebui sa ma spal imediat dupa? "
cred că intrebarea ta e doar...retorică
Nu este retorica
Grav
Da
Nu stiu ce varsta ai, dar dupa aia, ar fi bine sa te duci la scoala/servici, sa te miroasa toti, si apoi sa o faca toti prin toate toaletele, debararele, parcare, etc. ca dupa ce simt mirosul o sa "inspiri" numai erectii in toate directiile
esti tare, pana acum cea mai tare idee de miros era o basina fasssaita (fara sunet) in mijlocul unei clase dupa ce elevul a mancat 2 kile de fasole, sa se dea evacuarea din scoala pe motiv de atac cu gaz, insa a ta e MUUUULT mai tare
) leșin
Apreciez răspunsul ironic
Nu are nimic, poți sta și câteva săptămâni cel puțin COVID-19 nu se va atinge de tine.
Pur și simplu
Semi ironic
poate ca sunt doar un pervers nenorocit, dar totusi, as vrea sa se practice cat mai mult sex, eventual sa ii ajungem din urma pe frantuzi care si-o trag cat cuprinde, tot timpul
auzi, idee, suntem casatoriti dar NIMENI nu vrea sa faca sex numai cu aceeasi persoana toata viata, asa ca, cat timp esti discret... (chestie luata din Emily in Paris )
Pur și simplu am întrebat, s-a mai întâmplat să fac dimineața și nu puteam sa ma spăl imediat după și am stat până seara de m-am spălat, are ceva?
anonim_4396 întreabă:
dobrin1019 întreabă: