anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

După contactul sexual protejat cu prezerv este normal sa miroasa vaginul și protezlipul de pe chilotei? Și ar trebui sa ma spal imediat dupa? Sau nu are nimic daca stau asa cateva ore daca e de dimineata pana seara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
21 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e normal...și oricum ar trebui să te speli înainte și după...

| Simpatic a răspuns:

Normal ca trebuie sa te speli. Nu stiu mirosul de la ce poate veni poate o infectie din alta cauza cine stie.
Dar prezervativele contin un fel de ulei care in unele cazuri da iritatii, sau in orice caz nu e bine sa stea prea mult pe piele.

| troleibuz a răspuns:

....normal ca te speli dupa, ce intrebare e asta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum sa stai umezita, nebuno? straight face

| sierra1 a răspuns:

"După contactul sexual protejat... ar trebui sa ma spal imediat dupa? "

cred că intrebarea ta e doar...retorică

Bula
| Bula a răspuns:

Daca si tu simti mirosul, ce o fi zis cei din jurul tau? laughing

| c4nd4leante a răspuns:

Ew.

| Invictusman a răspuns:

Nu are nimic, poți sta și câteva săptămâni cel puțin COVID-19 nu se va atinge de tine.

| Zuzu1991 a răspuns:

Nu stiu ce varsta ai, dar dupa aia, ar fi bine sa te duci la scoala/servici, sa te miroasa toti, si apoi sa o faca toti prin toate toaletele, debararele, parcare, etc. ca dupa ce simt mirosul o sa "inspiri" numai erectii in toate directiile

esti tare, pana acum cea mai tare idee de miros era o basina fasssaita (fara sunet) in mijlocul unei clase dupa ce elevul a mancat 2 kile de fasole, sa se dea evacuarea din scoala pe motiv de atac cu gaz, insa a ta e MUUUULT mai tare big grin

| Invictusman a răspuns (pentru Zuzu1991):

rolling on the floor) leșin

| Legion7X a răspuns:

Stai așa laughing

| Andreea930 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pur și simplu

| Andreea930 a răspuns (pentru Legion7X):

Nu!

| Andreea930 a răspuns (pentru Zuzu1991):

Apreciez răspunsul ironic

| Andreea930 a răspuns (pentru Bula):

Nimic dragă

| Andreea930 a răspuns (pentru sierra1):

Nu este retorica

| Andreea930 a răspuns (pentru troleibuz):

Pur și simplu am întrebat, s-a mai întâmplat să fac dimineața și nu puteam sa ma spăl imediat după și am stat până seara de m-am spălat, are ceva?

| Andreea930 a răspuns (pentru Simpatic):

Posibil să am o candidoza sau nu știu, scrierile vaginale au miros neplăcut și după ce fac protejat

| sierra1 a răspuns (pentru Andreea930):

Grav

| Andreea930 a răspuns (pentru sierra1):

Da

| Zuzu1991 a răspuns (pentru Andreea930):

Semi ironic tongue
poate ca sunt doar un pervers nenorocit, dar totusi, as vrea sa se practice cat mai mult sex, eventual sa ii ajungem din urma pe frantuzi care si-o trag cat cuprinde, tot timpul
auzi, idee, suntem casatoriti dar NIMENI nu vrea sa faca sex numai cu aceeasi persoana toata viata, asa ca, cat timp esti discret... (chestie luata din Emily in Pariswinking )