Bună!
Din ce spui tu, pielea ( prepuţul ) de pe gland NU a mai putut fi dată înapoi ( să acopere glandul ) după actul sexual şi a stat aşa timp de o săptămână?
Dacă este aşa, atunci TREBUIE să meargă cât mai curând la medic, preferabil chiar la Urgenţă, deoarece bănuiesc că suferă de o formă de fimoză!
Cu cât stă mai mult aşa, cu atât se va AGRAVA şi îi poate fi afectată "funcţionalitatea" penisului.
Dacă pielea respectivă s-a putut "trage" înapoi pe penis, dar s-a umflat, atunci poate fi vorba de o infecţie.
În acest caz, să mergă cât de curând la medicul urolog.
Toate cele bune.
Cred ca ar fi o solutie sa dea cu spirt sa se dezinfectezedar cel mai bine este la medic!
Scuze,nu pot sa tac..N-am mai vazut asa intrebare niciodata. Oricum ar trebui sa consulte un genecolog, caci el se ocupa de asta dupa cum stiu eu.Dar tare ma mir.Probabil a avut probleme cu penisul si de aia asa s-a intimplat.Sau ati facut sex prea brutal.Dar vezi, ai grija.Mai bine duceti-va impreuna.
Nu am facut sex prea brutal, chiar foarte lent, dar nu isi mai revine si pielea din jurul penisului e foarte umflata
O sa merg la farmacie sa intreb de vreo crema, daca nu o sa mergem la medic
La medicul de famile, el il va trimite unde trebuie. Fara trimitere nu poate face nimic.
Eu n-am auzit de durere de penis asa aiurea, doar de la 1 contact sexual.
Adica daca ejaculezi de 3-4 ori poate sa te doara.
Trebuie dus la doctor.
Vedeti ma copii daca nu stiti cu ce va jucati?