Este normal. Altor fete le cad si mai multe fire. Si mie la fel. Parul se regenereaza - cad si cresc altele in loc. Oricum, nu te speria, avem prea multe fire. Nu se observa daca ne cad doar 25 de fire pe zi!
Nu e nicio problema fizica, te incadrezi in normal. Nu e depasita capacitatea de regenerare a podoabei capilare.
Dar, daca nu cumva ma insel si aceasta nu e a n'spe mia oara cand pui aceasta intrebare, ai un tulburare obsesiv-compulsiva legata de caderea parului
Buna:3
este inormal ^^ si mama mea pateste la fel. [are parul scurt si mereu foloseste feonul si fixativul sa si-l faca] la fel si eu care am parul in scari mai ciudate sus e aproape scurt de tot si se face lung[folosesc placa si fixativ si il tapez e gen "emo?" cred stii tu cum e tunsoarea]
dupa cum am zis. e inormal fiecarui om, anual ii se schimba pielea, parul si in interior [stii ce vreau sa zic]
sau alta solutie ca mine si mama, poate folosesti un sampon gresit sau fixativul sau gelul sau chestii de genul.
nu te speria. creste la loc; daca nu ar trebui sa te duci la dr. de familie.
sper ca te-am ajutat
Poate apa care o folosesti e problema dar nu stiu sigur... Eu cand am fost in Anglia am patit la fel ca tine din cauza apei asa ca nu stiu ce sa zic pentru tine!
M-a zgariat inormal de rau pe retina, ortografia ta.
Slipknot,
E ok, naparlesti
Da,e normal. Zilnic, unui om îi cad peste 1000 de fire de păr. Şocant, dar adevărat!
Eu am inceput sa ma clatesc cu otet amestecat cu apa, e bun pentru caderea parului si matreata
Pe zi este normal sa cada cam 50 de fire.
Sa nu se mai incurce incearca un balsam bun