| nuspuncinesunt2 a întrebat:

Dupa toate, aseara am luat alte 15 pastile de paracetamol. De ce spun alte? Acum cateva luni am luat 20 si nu mi s-a intamplat nimic, acum o saptamana am luat 10 si nimic, iar aseara am luat 15 iar acum mi-e super rau. Pe de o parte nu-mi pare rau pentru ce am facut. Am ameteli, stari de dureri de cap si ma doare rau partea abdominala. Eu de doua saptamani nu mai mananc, efectiv nu mi-e foame, pana acum am trait pe apa. Daca reuseam cumva sa inghit ceva, era minune. Acum, am alta intrebare... Oare se termina azi? Am vomitat pana acum de doua ori, dar nu prea am avut ce, am vomitat apa pentru ca cum am mai spus, nu mananc de vreo doua saptamani.
Oare e destul de afectat ficatul? Nu veniti cu ajutoarele, degeaba... Faptele sunt consumate, acum ma mai intereseaza doar daca mor sau traiesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
66 răspunsuri:
| Mirel4412 a răspuns:

Parerea mea e ca ai nevoie de mai multa atentie din partea parintilor sau a prietenilor, si nu o zic in sensul de a-ti face rau, ci in sensul de a-ti arata ca ai o problema. Toti am avut sau avem vieti mizerabile, nu stiu cum e viata ta, dar viata mea de copil a fost grea in saracie, in casa aveam pamant pe jos, nu parchet.

Uite-te din nou la ce ai in viata si cat de binecuvantata esti pentru ce ai, si dupa vezi daca merita sau nu sa traiesti.

| nuspuncinesunt2 explică (pentru Mirel4412):

Daca dumneata crezi ca as face toate astea pentru ca am copilarit in puf, pentru ca am avut parintii aproape, pentru ca am avut prieteni si pentru ca am ras toata viata, te inseli amarnic.

| apaxtc a răspuns:

Paracetamolul este foarte toxic pentru ficat - sincer ma mir ca mai esti in regula happy
daca continui in ritmul asta cu paracetamolul ai ocazia sa mori
incearca sa mananci branza prospata de vaci si sa bei lapte - poti incerca si sa faci o detoxificare cu ceai de rostopasca ( te documentezi inainte pe net cum foloseti ceaiul de rostopasca)
pastile pentru ficat iti recomand Lagosa...

| Forneticugem a răspuns:

Aolo ce se întâmpla cu tine? Scriem in privat bine

| nuspuncinesunt2 explică (pentru apaxtc):

Nu pot manca... Mi-e rau, nu am putut manca doua saptamani. Am vomitat de doua ori apa, apa galbena. Nu mai pot nici sa beau ceva. Imi sta totul in gat. Speram sa intru direct intr-o coma sau sa am un lesin, cu vomitatul si starile de greata e oribil..Multumesc oricum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la spital. Nu mai fa tampenii, nu mai ingreuna viata altora. Responsabilitatea ta e sa ceri ajutor la spital si un psihiatru

| nuspuncinesunt2 explică (pentru anonim_4396):

Mersi de ajutor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mananci,te gandesti la amintiri din trecut pana in prezent cum ai zis tu,vrei sa te sinucizi pentru ele,etc etc = DEPRESIE
Daca te-ai duce la doctor, ai manca, ai renunta la problema despre trecut si ai fi bine.E o mica boala care iti afecteaza gandirea.
Ca un om beat, el inconstient fiind, cade pe strada pana acasa.Asa si depresia ta, inconstienta fiind vrei sa te sinucizi.
Nu esti un om prost, de ce vrei sa mori la 14 ani cand inca creierul tau e necopt si nu astepti macar varsta maturitatii,sa gandesti cu acelasi creier dar cu toate calitatile lui?

Solutia e simpla, te duci la spital sa-ti rezolve problema cu vomitatul si cu mancatul, iti da pastile si s-a rezolvat.Ii spui ca ai luat multe paracetamoluri sa rezolve si asta ca se descurca doctorul, iar trecutul lasa-l acolo ce treaba mai ai cu el?
Spune-mi in privat o faza din trecut care te deranjeaza sa comparam, creier necopt (al tau) si creier copt (al meu) 50 ani.Adica sa vedem diferenta impreuna, sa-ti explic eu ce e grav in amintirea aia si ce nu e, tu sa-mi explici din punctul tau de vedere si dupa tragi concluzia ca trebuie sa mai astepti pana la 20 ani macar.Imi spui problema in privat, orice ai si rezolvam impreuna, nu neaparat legata de depresie, ca sa iti revii.

| Forneticugem a răspuns (pentru nuspuncinesunt2):

Pai la câte pastile ai băgată in tine ma Mir cum de nu te pisi sânge scuza-ma dar ai depășit orice limita tu ești conștientă ca nu-i deloc normla ce faci

Nu te lua după ăla nu te duce-n pe niciun pot ăla are probleme serioase nu te lua după el

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Vei trăi cu chinuri, dacă mai continui.
Nu transforma supărările în probleme fizice. Corpul tău nu are nici o vină, iar dacă îți bați joc de el, va deveni principala ta problemă.

| nuspuncinesunt2 explică (pentru Forneticugem):

Stii ceva? Nu ma mai spama si tu cu atatea comentarii daca nu esti in stare sa ai o mana de ajutor! Ti-e mai usor sa taci decat sa iti pierzi timpul pe mine! Taci macar, TACI! Am incercat sa te rog sa-mi dai o mana de ajutor si 3 minute mai tarziu ma faci nebuna. Lasa-ma macar, lasa-ma si vezi-ti de viata ta ca tot esti asa destept si tot ce faci e sa judeci!

Eu team făcut nebuna? Wtf unde am zis eu asta? Aratami haide arată? am zis niște condiții atâta tot ce naiba unde te-am judecat eu pe tine? Când am judecată eu? Arată haide uite acum putem vorbi am timp dar sunt status junior nu pot vorbi trebuie sa umbli la setări dacă vrei

| nuspuncinesunt2 explică (pentru anonim_4396):

Nu mai conteaza. Deja am cunoscut cativa oameni pe TPU, aici. Va bateti joc. Ma ridicati sus moral, ma duceti la un nivel inalt, si dupa ce faceti? Ma aruncati, imi dati drumul, si imi taiati si parasuta. Frumos, ce a zic? Ma bucur ca creierul dumnevoastra e copt, ca aveti o viata frumoasa, o nevasta cu copii acasa, chiar ma bucur! Dar nu mai am nevoie de nimic ajutor. Cred ca mai am oleaca si vomit a 4-a oara, dar din cauza oamenilor de pe TPU cu ajutorul lor care nu-l dau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru nuspuncinesunt2):

Mergi la doctor, e o depresie si atat.
Din cauza ei ai totul.
Iti da pastile si ai rezolvat.

| nuspuncinesunt2 explică (pentru Forneticugem):

Nu trebuie sa umbli la setari, pe bune, pur si simplu nu vreau sa-ti dau mesaj ca deja vad ca nu esti cine ai incercat sa pari prima data! Frate, serios acum, nici limba romana nu o prea stii si tot eu sunt proasta. Si ma intrebi unde m-ai facut nebuna? Ai zis ca am nevoie de un psiholog si un doctor, corect? Din asta mie ce sa-mi reiese? Ca vrei a-mi psui ca sunt nebuna. Prin mod indirect, imi spui ca nu-s intreaga la cap. Dar gata, nu mai conteaza, nu mai am nevoie de niciun ajutor ca mi-a ajuns. Aproape toti oamenii de pe TPU sunt niste animale mai degraba. Stai de fapt, daca zic asa, ar insemna ca fac abuz de animale, si asta ar fi culmea pentru ca eu iubesc animalele. Nu mai conteaza, mai mult m-ai dus cu moralul la pamant.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru nuspuncinesunt2):

OK, "pentru ca am x, y, z" e la timpul trecut. Ce ai ACUM? Ziua de azi e punctul de plecare. Nu dau sfaturi din exterior, crede-ma ca am mai contemplat si eu suicidul cu ceva vreme in urma (destul de multa, dealtfel) si intr-un final concluzia e ca daca o faci, cistiga ei - toti cei care ti-au facut rau, care te-au considerat nebuna, care au considerat ca nu esti demna de compania sau prietenia lor. Nu e o pledoarie pentru nimic asta. Iti spun in privat mai exact.

Omule trebuie sa umpli la setări altfel nu ai cum nu pot sati răspund am vrut sati trimiti mesaj sa nu mai ei pastile ca îți faci rău nu-i normlă și sate întreb ce vroia sa spui și nu mi-a dat voie și unde am zis eu ca am spus eu ca ai nevoie de un psiholog? Unde am zis eu ca ai nevoie de un doctor? Arată sa văd și eu unde am zis eu asta? Îmi pare rău dacă team făcut sate simți rău sau altlfe și îmi cer scuze cu adevărat da nici nu știu când am zis macar asta sau zis chiar nu am spus asta

| NunuNini a răspuns:

"Oare e destul de afectat ficatul?"
Sa inteleg ca ai dorit asta. E destul de rau afectat daca vomiti atata.
"acum ma mai intereseaza doar daca mor sau traiesc."
Vei trai un timp in chinuri cu ficatul praf. Apoi... cine stie!

| Lukasssz a răspuns:

Du-te la doctor!

| nuspuncinesunt2 explică:

Uhuuu, multumesc mult! Te pup, papa, iti doresc niste relatii cu prietenii cat mai toxice, niste certuri cu parintii pe care-i vezi din an in Pasti cat mai urate si rele, o copilarie cat mai neagra, jumate din stresul pe care-l suport eu in fiecare zi si o viata cat mai de rahat! Ca mna, daca ti-as ura numai bine n-ar avea rost, ca vad ca nu te bucuri de el. In locul tau as pupa pamantul daca as stii prin ce trec altii, ca mine.

| MihaelaDart a răspuns (pentru nuspuncinesunt2):

Psihologul nu este pentru nebuni, ci pentru pacientii care au suferit o depresie si nu numai. El te ajuta sa treci peste asta.
Psihiatrul este pentru pacientii care sufera de nebunie, schizofrenie etc.
Incurci doua meserii total diferite.
Un psiholog este un bun terapeut care te va poate ajuta sa treci peste traumele care te-au marcat. Bineinteles ca trebuie sa ai si tu o ambitie interioara ca sa te vindeci mai bine.

| MihaelaDart a răspuns:

Ar trebui sa iti fie rusine pentru ca judeci o persoana care doreste un ajutor. Daca habar nu ai ce este depresia, mergi la biblioteca si citeste despre aceasta afectiune.

| Czechoslovakia a răspuns (pentru nuspuncinesunt2):

Ureaza-mi de sanatate, de restul n-am avut parte si nici nu o sa am vreodata.
citesti si in stele, stii ce viata duc altii i-auzi, discuta cu utilizatorul TeIubescCuAdevarat, cred ca sunteti pe o undă comuna.

| nuspuncinesunt2 explică (pentru Czechoslovakia):

Esti dus, trebuie sa treci pe la psihiatru.

| Czechoslovakia a răspuns (pentru nuspuncinesunt2):

Cu alta ocazie.

| Czechoslovakia a răspuns (pentru MihaelaDart):

Ajutor medical pe TPU? ti se pare gresit faptul ca i-am recomandat un psihiatru? arata-mi tu ce persoana normala si sanatoasa cat de cat psihic se apuca sa consume N pastile de paracetamol, cat despre depresie; prea mult tam-tam se face si prea mult va este mila de astia.

| MihaelaDart a răspuns (pentru Czechoslovakia):

Nu a cerut ajutor medical, ci sfaturi pentru intarirea psihicului.
Din moment ce ai inceput sa o faci nebuna si proasta, asta ce sunt? Sfaturi bune? Este o jignire a unui membru TPU! Cine esti de a judeca persoana? Ce stii tu despre viata ei privata? Nimic.
Nu se trateaza cu pshihiatru, ci cu psihoterapeut o depresie si multa vointa din partea persoanei cat si sustinerea unui membru de familie!

| Legion7X a răspuns:

"Nu veniti cu ajutoarele, degeaba" mergi la un doctor urgent sa îți dea ceva, ai înghitit foarte multe, trebuie tratament. De ce ai făcut asta, tu ști.

| MihaelaDart a răspuns (pentru Czechoslovakia):

Am trecut prin depresie si stiu cum este. Degeaba esti tare in clont, dar nu ai dreptate, mai ales modul tau de comunicare care este unul egal cu zero. Criticand un om in rau si jignindu-l il faci sa se afunde mai rau in suparari, sa isi doreasca mai mult moartea. Daca vrei sa dai un sfat bun, da-l, dar nu te pune sa jignesti persoanele care habar nu ai despre istoricul lor si mai ales pe cele care nu le cunosti.

| Catrice a răspuns:

Vai vai ce facem acum ne jucam de-a sinuciderea? Nu știai ca ăștia care iau pastile ca sa dea colțul scapă?