| nuspuncinesunt2 a întrebat:

Dupa toate, aseara am luat alte 15 pastile de paracetamol. De ce spun alte? Acum cateva luni am luat 20 si nu mi s-a intamplat nimic, acum o saptamana am luat 10 si nimic, iar aseara am luat 15 iar acum mi-e super rau. Pe de o parte nu-mi pare rau pentru ce am facut. Am ameteli, stari de dureri de cap si ma doare rau partea abdominala. Eu de doua saptamani nu mai mananc, efectiv nu mi-e foame, pana acum am trait pe apa. Daca reuseam cumva sa inghit ceva, era minune. Acum, am alta intrebare... Oare se termina azi? Am vomitat pana acum de doua ori, dar nu prea am avut ce, am vomitat apa pentru ca cum am mai spus, nu mananc de vreo doua saptamani.
Oare e destul de afectat ficatul? Nu veniti cu ajutoarele, degeaba... Faptele sunt consumate, acum ma mai intereseaza doar daca mor sau traiesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
66 răspunsuri:
| StrongHeart a răspuns:

Eu in locul tau, m-as face cobai pentru institutii stiintifice, daca au nevoie. Sa se testeze droguri si antibiotice pe tine.
Daca tot esti kamikaze asa, macar sa faci si tu un ban cinstit laughing

| nuspuncinesunt2 explică (pentru StrongHeart):

Eu in locul tau, nu m-as baga in treburile altora.

| Totenn a răspuns:

Pai de ce faci asta? pentr ca nu te place un baiat? sau de ce

| nuspuncinesunt2 explică (pentru Totenn):

Vai, Doamne! Gata! Am is clar ca am trecut de mental breadown-ul de ieri!

| LoveSleep a răspuns:

Incearca cu nurofen, e mai scump si isi face treaba.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

Asteptam sa te ajutam!