| Diegoxyz a întrebat:

Dupa vreo 10 min de fotbal a inceput sa imi bata inima foarte tare, cam vreo 130-140 aveam pulsul, dar dupa un minut a scazut iar la normal.
Ce vreau sa zic e ca obosesc foarte repede si nu mai am rezistenta de cand eram mai mic.
Sa fie motiv de îngrijorare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu, e normal.

| Donsavas a răspuns:

Poti sa fi anemic. Fa ti analize de sânge!

| Speranta12 a răspuns:

Cu inima, da, poate fi un motiv de ingrijorare, daca bate prea repede (tahicardie). Multi spun ca sa faci mai multe antrenamente ca sigur pe parcurs o sa dezvolti rezistenta. Insa s-ar putea sa ai probleme din start cu tahicardia. Eu am asa ceva. Inainte sa particip la cross (concurs de alergare) dupa proba pe care am dat-o, m-a consultat un doctor care a observat ca imi bate inima mai tare decat trebuia si nu m-a lasat sa particip la concurs. A zis ca am o problema si sa las deoparte alergatul si eforturile.
Si cand am avut o drama, la fel mi-a batut inima foarte tare, palpitatii pana in gat, tremura inima in mine, simteam ca explodeaza. Imi tremurau mainile si picioarele si am ramas fara aer. Nu e de gluma cu inima. Si atacul asta m-a luat si prin suprindere, trezindu-ma din somn. Am ajuns la spital la urgente noaptea in puterea noptii in perfuzii cu sedative si magneziu. Mi-a fost foarte rau. N-o sa uit noaptea aia cand era sa-mi explodeze inima in piept. De atunci, incerc sa-mi mentin o calmitate si o stabilitate mentala si fizica mult mai mult.