anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E adevărat că brânza, cașcavalul si laptele (laptele nu cred) fac rău la digestie si provoacă constipație?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Am auzit si eu ca branza cas sau telemea strange la stomac. Dar cat de adevarat e, nu stiu. In general lactatele nu fac rau la digestie, cu exceptia cazului in care sunt alterate.

| esanatos a răspuns:

Depinde de cantitate.
rezonabil nu

vezi mai multe despre dieta
https://www.scrigroup.com/......A31479.php

| Violleta2022 a răspuns:

Da, este adevarat daca esti intolerant la lactoza.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Omul în general e intolerant la lactoza și au probleme cu produsele din lapte. Cam 65 din populație e intoleranta la lactoza.

| StoicAnalysis a răspuns:

Doar daca consumi prea multa sau daca esti alergic la ele ( intoleranta la lactoza ).

| ReddY25 a răspuns:

Non

| dullcat a răspuns:

Pentru unele persoane, da.Altfel, este gresit sa iei asa informatia scoasa din context si s-o prezinti ca un pericol pentru toata lumea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da este Adevărat 100%100.

Da uni oamenii la uni oamenii le fac ce rău decât bine nau toleranță la nici una din ele și le face rău.

Întrebări similare