Nu draga mea. Tu poti sa crezi ca ai si cancer dar NU! Nu e bine sa te gandesti la chesti din astea, ''ganditul'' spre asemenea lucruri nu face decat sa te tulbure. Nu e bine sa te gandesti la asa ceva! Incearca sa faci altceva in timpul cand te gandesti la o asemenea ''boala''. Sper sa iti fiu de ajutor. Fa ce vrei cu fundita. eu nu ti'o cer. eu k un om ce traiesc pe acest pamant incerc sa ajut cu ce pot, spre ai fi bine persoanei care are nevoie de ajutor
Nu, ii imposibil. mi-ar place sa ma gandesc ca am toate bluzele care imi plac din vitrine (ce sa mai zicem de magazin ) si sa imi apara pe pat
Nu cred ca e adevarat.adica,e o prostie. Poate subconstientul tau va purta aceasta idee,insa trupul tau oricum,e sanatos. Poti face tu in asa fel incat sa ai pneumonie,prin diferite metode disperate. (sa iesi dupa ce ai facut baie afara, imbracat subtire, ori ceva gen.)
Depinde, daca tu iti concentrezi gandul cu multa intensitate se intampla niste evenimente care fac real cazul de a avea pneumonie, ca sa te lamuresti uitate la documentarul the secret.
De-aia mi-e frică mie de viitorii ani de facultate la medicină. Citind prea multe simptome ale unor diferite afecţiuni, ajungi la un moment dat să crezi că tu chiar suferi de toate acele boli.
...în fine.Răspunsul la întrebarea ta e nu.
Nu, e o tampenie
Dar este adevarat ca, gandirea negativa iti poate influenta in rau starea de sanatate pe fondul unei patologii deja existente.
Vai multumesc! NU trebuia. Incercam doar sa te ajut. Si sper ca iti sunt de folos. Multa sanatate si fericire in continuare. Si fie ca Sfintele Sarbatori De Paste sa iti lumineze viata!