| UmbraDeVulpe a întrebat:

E adevarat ca faci burta si de la statul pe scaun?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| 1234568807 a răspuns:

Burta se zice ca faci si de la stres, dar nu stiu daca chiar sunt adevarate chestiile astea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la lipsa de mișcare da,de la sedentarism mai exact, nu doar că te îngrași, dar dezvolți și probleme cu inima, cu oasele, poți avea probleme cu coloana gen hernie de disc și multe altele.

| LonelyGuy07 a răspuns:

De la bere si lipsa de miscare

| Sn4k3 a răspuns:

Nu faci, atat timp cat faci sport si ai o dieta buna.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Mai degrabă, faci de la păpică gustoasă (și multă). Cât și de la băuturi carbogazoase (suc, bere etc).

Aveam o colegă, care evita sa stea pe scaun, fiindca nu dorea sa i se lățească șoldurile...

| wildthing a răspuns (pentru floresdemayo):

Acum inteleg eu de ce sunt ingust in solduri...imi place sa stau foarte mult in picioare! laughing

| Supainstant a răspuns:

Nu. Burta faci cand nu consumi energia pe care o obtii din alimente (sau rareori in cazul unor probleme endocrine).

| Anonim907 a răspuns:

Din cate știu o poti face si de la stat degeaba si de la mâncare sau de la stres

| sierra1 a răspuns:

Da, dacă și mănânci (la greu, nu oricum)

| Mihai0101 a răspuns:

Depinde de alimentatie si de activitatile fizice pe care le desfasori in timpul liber.
Nu faci burta daca stai pe scaun si ai o alimentatie echilibrata si sport in timpul liber

| alina2k18 a răspuns:

Burta gen grasime sau acumulare de lichid?

| Brizbriz a răspuns:

Nu direct, dar da, indirect, lipsa de miscare "ajuta" bine la ingrasat