anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E bine daca mananc o prajitura care sa contina coaja de portocala? Adica acea coaja sa fie tocita bine si sa se puna putin zahar apoi sa se folosesca la prajitura. E bine daca mananc asa ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu-ti face nici un rau si nici un bine. Teoretic coaja de portocala are multa vitamina C, dar numai daca portocala a fost culeasa de mai putin de doua luni si nu este prelucrata termic. Pusa in prajitura da doar aroma, nimic mai mult.

7 răspunsuri:
| Tourniquet a răspuns:

Coaja de portocala, merele alea care sunt cat pepenele, rosiile luminoase, etc, sunt injectate cu cateva substante toxice pentru a grabi coacearea si a rezista transporturilor luni. Eu nu iti recomand. Aminteste cand bunica facea prajituri cu coaja de portocala care atunci nu era nu stiu cum. Totusi, na. vorba lui CretzuFinish... nu murim a doua zi... murim treptat. happy

| cretzufinish a răspuns:

Cancerigena sau nu, sa fim constienti ca merele alea cat pepenele, rosiile alea luminoase sunt la fel de nesanatoase si modificate genetic. De asemenea, sa ne amintim gustul minunat al prajiturilor facute de bunica in care folosea coaja de portocala si nu a murit nimeni de asa ceva. Consuma in continuare pentru ca nu se moare din atat. Majorit alimentelor contin E-uri si multe alte substante chimice si nu murim a doua zi. Murim treptat, scurtandu-ne viata.

| cretzufinish a răspuns:

Un adevar care doare. Concluzia e una: nimic nu se compara cu cele de la bunici si acest lucru se vede nu numai din aspect ci si dintr-o mica analiza chimica. Asta am vrut sa spun si-n postarea anterioara si am fost prost inteleasa. Sorry de deranj.
PS: Krissy incearca sa te explici folosind propriile cuvinte ca da impresia de plagiat de pe net (si nu e asa), lucru care l-ai facut doar tu din postarea mea.winking

| alex2009 a răspuns:

Coaja de portocala este toxica se injecteaza cu cateva substante pentru a grabi coacerea si a rezista transporturilor lungi. Nu iti recomand sa consumi coaja de portocala.

| Manele Man a răspuns:

Coaja de portocala este cancerigena

| ionoion a răspuns:

Rau nu poate sa fie daca mananci.

| happyorange a răspuns:

Portocala oringi

Întrebări similare