| anasugebananacudarius a întrebat:

E bine la 14 ani 165 63 kg? N-am burta sau ceva da sunt curioasă

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Arthurrrr a răspuns:

La 165 cm, 63 kg ești la limită, foarte important e să nu mai pui kilograme pe tine, totuși ar fi bine să mai dai jos 2, 3 kg să nu mai fii la limită

15 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Esti usor supraponderala.
Greutatea ideala pentru tine ar fi 65-10 = 55 Kg.
Apuca-te de un sport ceva: inot, aerobic, dansuri etc.

| LisaJulie a răspuns:

Renunta la zahar pentru o perioada si incearca sa faci cat mai multa miscare.

| Cresta a răspuns:

Caaaat? 63 kg la 14 ani?
Probabil nu vezi burta ca esti toata otova.
Da jos macar 10 kg si apoi ai grija sa te mentii.

| Arthurrrr a răspuns (pentru Cresta):

Deși contează și vârsta puțin, greutatea nu se ia după vârstă, greutate se calculează în funcție de înălțime, caută pe google calculator bmi greutate

| Cresta a răspuns (pentru Arthurrrr):

Ba conteaza foarte mult si varsta. Mai ales daca esti copil. Nu ai oasele unui adult.
Calculatorul de pe net e orientativ si tot spune ca ea ar trebui sa aiba maxim 53 kg. Dar medicii au un calculator mai complicat. Si daca merge la cardiolog ii va spune ca trebuie sa aiba mult mai putin decat spune netul.

Dar și aplicațiile pedometru au bmi, însemnă că pedometrele nu au un bmi sigure?

| Arthurrrr a răspuns:

Se pare că m-am înșelat, având în vedere că ai doar 14 ani, ar trebui să ai undeva la 55 kg greutatea normală

Ai dreptate!

| Arthurrrr a răspuns:

Am crezut că ești băiat, deci 52, 53 kg ar trebuie să ai

| ReddY25 a răspuns:

Cam mult

| anasugebananacudarius explică (pentru Cresta):

Crede mă pe mine ca arăt foarte bine, dacă vrei îți dau și niște poze cu silueta mea, am 165 și sunt destul de înaltă pe lângă celelalte fete și nu se vede pic de grăsime pe pielea mea in afara de sânii și solduri

| anasugebananacudarius explică (pentru Cresta):

La 53 de kg mi se vedeau oasele acum 6 luni, de aceea m-am și îngrășat pentru ca eram prea slabă și nu mai mă puteam ține pe picioare

| anasugebananacudarius explică (pentru Arthurrrr):

Mi a spus doctorul ca 60 de kg este perfect pentru înălțimea și vârsta mea… sunt înaltă de fel și mult mai înaltă pe lângă restul fetelor care le cunosc la vârsta mea, am avut 50-53 kg acum 6-7 luni și eram extrem de slabă, de aceea am mai pus pe mine pentru ca dacă nu mănânc cum trebuie intr o zi slăbesc aproape un kg.

| eliancodrut a răspuns:

Greutatea trebuie sa fie in functie de inaltime.
Conform evidentelor medicale, greutatea ideala este la baieti un numar de kg egal cu ceea ce trece peste un metru plus doi, iar la fete minus doi.
Deci daca ai 165cm inaltime, greutatea ideala este de 63 kg.

| Arthurrrr a răspuns (pentru anasugebananacudarius):

Cum să slăbești într-o zi un kilogram? cred că este imposibil să slăbești 1 kilogram pe zi, alți slăbesc 1 kilogram pe an