| Sebastian1236882 a întrebat:

E bine sa faci dus rece? De ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Nelucojoc a răspuns:

Daca pentru tine e bine, atunci e bine. Daca gradul de disconfort este depasit de gardul de satisfactie, bravo!

| Anonimul151 a răspuns:

Nu prea e atât de ok să faci duș rece, mai ales dacă nu vrei să te îmbolnăvești. Îți recomand să nu îți riști sănătatea, și să faci duș cu apă călduță. Nici prea rece, nici prea caldă...

| Anonim12t a răspuns:

In primul rand scade tensiunea arteriala, imbunatateste calitatea somnului, relaxeaza muschii, imbunatateste circulatia

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pentru ca apa rece e mai ieftina decat cea calda.

| SingleForOne a răspuns:

Este o limita a cat de rece trebuie sa fie, asta depinde de corpul tau. Cu timpul, cu mult antrenament, poti face si la cascada sau intr-un lac inghetat. "Bine" depinde de fiecare in parte, de genetica lor, unii isi imbunatatesc sistemul imunitar, alții il distrug. In general, in regiunea noastra a lumii, suntem obisnuiti la temperaturi normale, deci dusul rece in general ar distruge imunitatea. In tarile nordice, ar imbunatati imunitatea pentru ca ei sunt obisnuiti din generatii, dar chiar si eu au o limita la cat de rece sa fie apa.

| Sophieka a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Esti un domn zgarcit laughing

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Sophieka):

Sunt doar optimist, am găsit binele din dușul recebatting eyelashes

| RxTx a răspuns:

Nu e bine rece ca poate sa se opresca inima
apa trebuie sa fie la aceeasi temperatura cu camera dar nu mai jos de 22 Grade Celsius!
Eu am ceva cunostinte despre medicina asa am salvat eu in creier.

| Sophieka a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Frumos raspuns. Inchizi gura celuilalt laughing bravo.

| darrio2007 a răspuns (pentru Anonim12t):

O dai intr-o meningita si apoi te muti la garsoniera cu usa deasupra.

| Violleta2022 a răspuns:

Da, este foarte bine, fiindca te inviorezi, invigorezi, energizezi si activezi totodata nervul vag, care iti aduce numai beneficii in corp.
Este benefic din toata punctele de vedere!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu este bine sa faci dus cu apa rece deoarece daca ai imunitatea scazuta racesti si faci complicatii grave poti face o pneumonie de toata frumusetea, ca sa numai spun ca spalatul pe cap cu apa rece poate produce in cazuri grave meningită care este mortală. De ce ai intrebat? Nu ai apă caldă? Incalzesti pe aragaz o oala cu apă si gata faci dus si nu racesti.

Întrebări similare