| Elena1234456 a întrebat:

E bine sa slabesti cam 5 kg pe luna? Implinesc doua luni si am dat jos vreo 9 kg happy.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Pe an, este indicat sa slabesti in jur de 12 kg. Slabirea prea accelerata este ca o palma pe care o dai organismului tau, care se va revolta. Te poti imbolnavi, si ai toate sansele sa te ingrasi dublu dupa ce inchei cura de slabire.

11 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

E prea repede, schimbarile astea trebuiesc facute treptat. Pe langa riscul unor probleme e posibil sa te ingrasi foarte repede inapoi. Dar depinde si de organism si de cum iti schimbi ritmul de viata.

| Elena1234456 explică:

Pai mananc foarte multe fructe si paine neagra, fac sport si ma plictisesc ingrozitorhee hee.

| zhady a răspuns:

Cel mai sanatos este sa slabesti 2kg/luna.

| BiiBiis a răspuns:

Da, e oarecum bine.

| multimoak a răspuns:

Cum ai reusit? Vreau si eu!

| Simonaaaaaaaa a răspuns:

Cum ai reusit ca vreau si eulaughing

| Kqzu97 a răspuns:

Cum?:-o? Te rog spune-mi prin mesaj privat!(Ce regim, sau ce ai facut)si eu vreau sa slabesc

Răspuns utilizator avertizat
| sabiiiiiina a răspuns:

Vaaaaiiii laughing
Cum ai reusit?
Spune`ne si noua laughing

| Any_1345 a răspuns:

Din cite stiu e normal mi s-a intamplat si mie stai fara griji e pe un timp.

| gagica a răspuns:

Cum ai slabit? spune-mi si mie pleseeeeee big grinbig grin