Nu este bun spirtul da el usuca cosurile dar usuca si pielea din jurul cosului si in plus te ustura.Nu iti stoarce cosurile ca s-ar putea sa se infecteze si sa devina si mai mari. Poti sa iti pui pasta de dinti pe el si sa o lasi o zi pasta usuca cosul de altfel poti sa iti cumperi baton corector care este format din 2 culori una este pentru. a coperi cosul si alta pentru al usca. Daca le storci puneti apa oxigenata pe ele.
Usuca pielea si cosul, nu face bine.
Daca vrei, foloseste o crema pentru cosuri cu galbenele, caci hidrateaza si locul unde e rosu.
Hai sa-ti spun cum fac eu. Si eu am prostul obicei de a le stoarce insa m-am invatat minte si intotdeauna cand am tendinta de a le stoarce ma spal bine bine pe mana. Foarte important sa n-ai unghii dar si daca ar atunci macar curata-te si sub unghie pentru ca sub unghie multe bacterii pot fi adapostite. Asa, si dupa ce te-ai spalat bine poti sa le storci dar numa usor. Nu le stresa prea mult. Dupa aia sa speli zona cu sapun si sa tii un pic o vata cu spirt pe cos ca sa ti-l dezinfecteze. Si atat. Nu mai pune alte prostii pe el ca numai agraveaza situatia. Lasa-l liber la aer si se va usca. Sau daca chiar ai o urgenta sa iesi undeva si ti-e jena cu cosul atunci poti pune pe el lamaie ca ti-l strange si ti-l usuca. Cel putin eu asa fac
Nu e bun. Incearcă zinerit pentru coşuri mie aşa mi-a recomandat medicul. Totuşi du-te şi tu la unul.