| Alexashadow a întrebat:

E buna dieta cu lamai? A incercat cineva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| rousz a răspuns:

Buna! eu am incercat altceva daca vrei! dupa fiecare masa ( in special seara) tai cate 2 felii de lamaie si le mananci asa... mai arde din calorii! succes

7 răspunsuri:
| MarieBGossipGirl a răspuns:

Teribil. Am incercat si a doua zi am lesinat din cauza aciditatii prea mari in stomac, nu risca!

| ir3al a răspuns:

Citeste pe aici daca vrei http://www.tpu.ro/gastronomie/cat-de-sanatoase-sunt-lamaile/

si fii atenta, ca prea multe lamai duc la ulcer, dar varamea a incarcat si nu a avut probleme. sper ca te-am ajutat!

| Alexashadow explică (pentru rousz):

Si cat ai slabit?

| Alexashadow explică (pentru ir3al):

Si cat a slabit?

| rousz a răspuns:

De la 50 de kg am ajuns la 46. 800

| ir3al a răspuns (pentru Alexashadow):

Nu mult, oricum eu nu ti-as recomanda sa incerci, vei avea probleme de sanatate..acum este treaba ta ce faci! Oricum, bafta!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Învață să mănânci printr-o alimentație săracă în calorii dar care să asigure buna funcționare a organismului și practică un sport (exerciții fizice zilnice) pentru arderea caloriilor.
Pa, pa.

Întrebări similare