Mie mi se pare super drăguț sa fi scundă.Eu am 14 ani și 1, 65 si vreau sa fiu mai mica de înălțime.Mi se pare super enervant sa fi inalta
La 1.65 nu esti inalta.
Fi mulțumită cu înălțimea ta, e mai usor sa faci anumite lucruri cand esti mai înalt, plus ca bărbaților le plac fetele mai inalte.
Scuze pentru repetitie...
1,58 e media la femei in Romania, este destul de inaltã.
Dacã esti mai înaltã si ajungi la toate rafturile, nu este un motiv de laudã.
Nu am spus ca e motiv de lauda, este un avantaj.
Dar din ceea ce spune arată ca prefera sa fie scunda si se crede inalta, dar e doar cu putin peste medie.
Apropo, media in Romania este 1.61.
Dar aceste "palugi" sunt fie ca vrei sa accepti sau nu mai atractive decat cele scunde.
Înălțimea e un avantaj fizic.
Si eu am 1.65 ca si ea, dar voiam sa fiu mai inalta cu cativa cm.
Daca eram mi-ar fi fost mai usor sa ajung la unele rafturi, sa practic un sport de performanta precum volei sau baschet, as fi fost mai atractivă fizic etc.
Înălțimea nu e un mare avantaj, dar decat scunda prefer sa fiu inalta.
Sunt a 8-a, am 15 ani.
Si am ceva colege mai inalte decat mine.
Deci nu cred ca la 1.65 esti inalta, dad e putin peste mediu ce-i drept.
Dacã nu esti asa inaltã te avantajeazã in alte sporturi, gimnasticã, tenis, inot, lupte la podea judo sau mma. dacã esti mai hardcore fiare powerlifting.
Depinde de mostenirea genetica de la parintii tai!
La 15 ani, ca sa stimulezi cresterea, trebuie sa te apuci serios de un sport, facut zilnic; baschet, volei sau chiar inot.
Nu multumi mie, celorlalti Daca te apuci de un sport in care iti lucreaza picioarele arati mai bine decat schijele care au peste 165cm
wCasiana întreabă: