Da, este foarte nromala!
Invinetirea are loc trepatat si poate dura intre 5 si 10 zile depinzand cat de severa a fost intepatura si cat de mult sange este sub piele.
Un vas de sange spart care produce invinetirea pielii trece printr-o multitudine de culori in cateva zile de la albastru, verde, galben, mov si in timp usor-usor, culorile dispar.
Daca este la incheietura mainii la interior, atunci este de la recoltarea sangelui.
Deci nu. Acum o saptamana mi-a fost recoltat sange si pusa o branula.
Sangele mi-a fost recoltat de sus, de langa brat, de unde se scoate in mod normal.
Branula mi-a fost pusa la incheietura mainii, inspre degete. Dupa ce mi-a fost data jos branula m-a durut vena si s-a umflat, dar de unde mi-a recoltat sange nu am avut nimic pana acum ce am observat. Se poate sa se fi trasa de acolo de la branula sau chiar de unde m-a intepat pentru recoltare, dupa o saptamana?
Tine si 2 saptamani pana ti se duce culoarea aia de vanataie. trece de la sine cine drac se da cu gel astia is nebuni la cap
Da, de la branula cel mai probabil! Oricum aplica o crema sau un gel, si aceasta se va trage de la sine! Sper ca te am ajutat!
Se poate sa se fi trasa de la branula pusa la incheietura mainii aici sus de unde se trage sange? M-a durut tare vena de la branula si s-a si umflat putin atunci. Dar asta e mai sus, langa cot
Mario1996 întreabă: