| BuGsstormbunny a întrebat:

E normala invinetirea la 5 zile dupa recoltarea sangelui in acel loc? Sau se poate sa se fi trasa de la branula pusa la incheietura mainii? Vanataia e acolo langa cot, pe partea interioara a mainii

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Utilizatornew25 a răspuns:

Da, de la branula cel mai probabil! Oricum aplica o crema sau un gel, si aceasta se va trage de la sine! Sper ca te am ajutat!

| StripperRaoul a răspuns:

Tine si 2 saptamani pana ti se duce culoarea aia de vanataie. trece de la sine cine drac se da cu gel astia is nebuni la cap

| BuGsstormbunny explică (pentru Utilizatornew25):

Se poate sa se fi trasa de la branula pusa la incheietura mainii aici sus de unde se trage sange? M-a durut tare vena de la branula si s-a si umflat putin atunci. Dar asta e mai sus, langa cot

| Violleta2022 a răspuns:

Da, este foarte nromala!
Invinetirea are loc trepatat si poate dura intre 5 si 10 zile depinzand cat de severa a fost intepatura si cat de mult sange este sub piele.

Un vas de sange spart care produce invinetirea pielii trece printr-o multitudine de culori in cateva zile de la albastru, verde, galben, mov si in timp usor-usor, culorile dispar.
Daca este la incheietura mainii la interior, atunci este de la recoltarea sangelui.

| BuGsstormbunny explică (pentru Violleta2022):

Deci nu. Acum o saptamana mi-a fost recoltat sange si pusa o branula.

Sangele mi-a fost recoltat de sus, de langa brat, de unde se scoate in mod normal.

Branula mi-a fost pusa la incheietura mainii, inspre degete. Dupa ce mi-a fost data jos branula m-a durut vena si s-a umflat, dar de unde mi-a recoltat sange nu am avut nimic pana acum ce am observat. Se poate sa se fi trasa de acolo de la branula sau chiar de unde m-a intepat pentru recoltare, dupa o saptamana?

| RxTx a răspuns:

Ți-a trecut cu acul pama pe partea cealaltă
Ți-a spart vena

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Pune gheață si i ti va trece.