| UnchiulRamiz a întrebat:

E o problema dacă coloana nu îmi e dreapta? Nu am dureri de spate deloc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Este, dar nu una mare. Adica iti poti trai viata linistit, doar ca estetic vorbind, cel putin, o sa fie un deranj vizual, atat pentru tine, cat si pentru altul.

| KarlLagerfeld a răspuns:

Poate fi lordoza, cifoza, scolioza și altele. E de mult așa? E genetic sau pe parcurs ai sesizat că nu e dreapta?

| UnchiulRamiz explică (pentru KarlLagerfeld):

De pe la 20 ani sau mi devreme

| KarlLagerfeld a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Poziție incorecta cum a zis și un user. Și în timpul somnului dar și când stai in aceeași poziție pe telefon mult timp. Patul mă gândesc, salteaua nu are probleme? Totul e in regula...
Eu de la paturi terci am probleme și sedentarism.

| UnchiulRamiz explică (pentru KarlLagerfeld):

Patul e bun, în afara ca ii cam scârțâie arcurile

| Cipi1212 a răspuns:

Probabil ai stat într-o poziție incorectă mulți ani și ai deranjat coloana.

Răspuns utilizator avertizat
| IL0VEDINER0 a răspuns:

Pai coloana are anumite curburi, dar ideea este sa nu fie prea mari. Este foarte bine sa faci exercitii kinetoterapeutice pentru corectarea coloanei, ti-o poti intrepta, poti evita deformarile mai grave ale coloanei si poti preveni durerile de spate, toate cu doar 3-4 minute de exercitii zilnic

| jonnybaiatbun69 a răspuns:

Ai cifoză unchiule. de asta am si eu, de asta are juma de romanie. poate ca nu te doare acum dar o sa te doara mai tarziu. trebuie sa faci exercitii specifice.