| dfwq23 a întrebat:

E ok ca ieri dimineata aveam 47.60 kg si seara aveam 49, 20? Azi dimineata aveam 48:30 si acum seara la 9 dupa ce am mancat am 49:50, tin sa mentionez ca vreau sa ma ingras.
Am 14 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Se vede progresul, ține-o tot așa. Unde vrei să te oprești?

| MadalinVoicu98 a răspuns:

E mancare nedigerata nu ai cum sa te ingrasi intr-o zi doar 100g maxim sau 200 cel mult!

| morfeo a răspuns:

Pai normal daca ai mancat si ai baut ca porcu de dimineata pana seara o sa ai cu 2kg mai mult. Cand vrei sa te canteresti o faci dimineata, dupa ce te caci, inainte de masa.

| dfwq23 explică (pentru sierra1):

56 kg

| Alyra a răspuns:

După numerele astea, pare că mănânci mult. Vrei să îngrași? Ok atunci, cred că e în regulă. Depinde totuși și de cât de multă apă bei și ce mănânci.
Baftă!

| Sn4k3 a răspuns:

Nu vad logica in a te cantari seara. Cantareste-te dimineata inainte sa bei/mananci. Si nu te astepta sa te ingrasi 1kg pe zi, ai rabdare.

| sierra1 a răspuns (pentru dfwq23):

Mergi in sus, se pare că dă roade