| Derkes a întrebat:

E ok daca noaptea inlocuiesc dulciurile cu mancare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| LupusDei1993 a răspuns:

Tot aceleasi calorii, si daca mananci noaptea te ingrasi cel mai usor

| Hammurabi a răspuns:

Dar tu nu dormi noaptea?
Ăsta e cel mai prost obicei posibil. Să te trezeşti noaptea şi să mănânci. Indiferent ce.

| gogu220 a răspuns:

Dar şi mai ok e să înlocuieşti noaptea.

| anonimg a răspuns:

Eu cred ca este ko pentru organism. Noaptea nici nu se mananca. Noaptea este timpul cand organismul trebuie sa se odihneasca si sa se refaca. Daca mancam noaptea, nu face altceva decat sa ne mancam noptile, odihna.

| Frank51 a răspuns:

"Daca mananci noaptea te ingrasi cel mai usor" este egal cu "daca mananci dimineata slabesti foarte mult".

Daca toata ziua nu ai mancat nimic si noaptea mananci 1000kcal este tot una pentru corp. El nu stie altceva decat sa digere si sa descompuna alimentele in elementele pe care le poate folosii ca energie, glucoza, fructoza, acizi grasi, deci nu conteaza ce mananci atata timp cat esti echilibrat din punct de vedere caloric.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Cel mai ok e noaptea sa introduci chestiile de baga in gura cu somnul. Zic si eu...

| mgtow a răspuns:

Da. Si ziua cu fructe altfel dai in diabet tip1 urmat de diabet tip2 de la dulce

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Înlocuiește-le cu o fată faină.winking

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru floresdemayo):

Super

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu. Tot gras ramai.
Inlocuieste dulciurile cu apa, niste sport si somn.
Cu 2-3 ore inainte de culcare, iti recomand sa mananci cel mult un fruct-doua, si atat.

| Adry05 a răspuns:

Nu e ok sa mananci cu minim 3 ore înainte să te pui la somn.