| fetita97 a întrebat:

E posibil sa slabesc 12 kg daca timp de 2 luni nu mananc dupa ora 18 nimic dulce(2 luni), de 3 ori pe saptamana volei timp de 2 ore, si in fiecare zi alerg o ora jum dar mai fac si exercitii nu alerg incontinuu as vrea sa stiu deoarece am 1.70 si 62 kg si o talie de 75 cm.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| gabytza97 a răspuns:

Da ai putea slabi chiar mai mult de 12 kg, de exemplu eu iarna trecuta aveam 50kg iar vara trecuta nu am mai mancat dupa ora 18:00 nimic dulce si am tot mancat batoane fichnes si cereale cu lapte si acum am 40kg! Stiu nici mie nu imi vine sa cred dar e chiar tare sa slabesti asa repede si usor:X...deci cei care doriti sa slabiti sau sa aveti o siluata de invidiat va recomand sa mancati cereale si batoane fichnes! cine doreste mai multe instructiuni de slabit poate sa intre in acces direct chiar cu mine prin id de mess: mihaelagabriela91 (cine doreste poate lega si prieteni)... pup pe toti

4 răspunsuri:
| Xpert a răspuns:

1.trebuie sa reduci din dulciuri si calorii in general nu doar dupa ora 18.
2.trebuie sa te tii de activitatile propuse
3.trebuie sa ai o mentalitate buna!
iti urez mult succes. sa nu faci excese cu privire la program adica sa nu itelegi de la mine ca nu trebuie sa mananci mai deloc. mananca sanatos si fai exercitii cat te duce corpul! sanatate!
numai bine!

| Teils a răspuns:

Buna! Cum sa zic eu, 12 kg in 2 luni e cam exagerat, sa zic 8 - 9 kg. Eu ti-as propune sa faci exercitii fizice in fiecare dimineata si sa joci volei mai tot timpul deoarece nu strica (dar sa nu faci astea in exces)

| theLOVEsc a răspuns:

Daca faci tot ce ai spus mai sus eu zic ca reusesti dar depinde ce arderi ai happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai o greutate normala pentru inaltimea ta. Daca vrei neaparat sa ai o talie mai mica, fa abdomene.