anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Energizantele sunt periculoase?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt foarte periculoase mult mai periculase decat Coca Cola, au efect de marijuana, accelereaza inima pentru cel mult o jumatate de ora dupa aceea exista risc de accident cardiovascular din cauza circulatiei prea mari a sangelui, si chiar moarte subita, si scaderea performantei muschilor si creierului dupa trecerea efectului. Nu ti-le recomand daca nu faci miscare multa, adica un sport altfel vei avea neplaceri.

10 răspunsuri:
| joker_4329 a răspuns:

Energizantele DA sunt periculoase
as zice sa le lasi mai moale cu energizantele nu-s bune
:X

| kastumm a răspuns:

Da ele sunt pereculoase atit pentru femei cit si pentru barbati. Ele contin Taurina ca mareste viteza batii inimi (Adrenalina). Este excesiv pereculos pentru adolescenti. Aduce la Stop Cardiac. In niciun mod Persoanele Slabe de Inima sa nu consume

| RaR a răspuns:

Depinde cat de des bei si ce firma.

| claudiu89 a răspuns:

Da cam sunt, daca bei un bax de energizante se poate sa mori, femeile gravide nu au voie sa bea energizante, cica ii diuretic, adica nu tine de sete, apa ii cea mai buna.

| BloodMagickNecromance a răspuns:

@Joker,hee hee am baut numai 1 data in viata mea, dar oricum, era numai o intrebare de curiozitate, pentru ca am colegi care beau aproape in fiecare zi.

| cosmin21 a răspuns:

Depinde de care bei si cat de mult bei.

| belcatalin a răspuns:

In cantitati mari da. Sau daca suferi de inima sau ai tensiune mare

| hax0r a răspuns:

"au efect de marijuana" bahahahahahahah

| danutza_2917 a răspuns:

Daca vrei sa folosesti energizante iti recomand unul din ingrediente naturale http://aloeveraforever.ro/fab

| JusTLiVe a răspuns (pentru anonim_4396):

Si imi explici si mie eu beau cate 2 la 1 ora.Si nu mi se intampla nimic.Beau Monster(No.1 in ENERGIZANTE) si RedBull, Burn toate felurile si nu mi se intampla nimic...deci dupa parerea mea lasa-l pe baiat nu-l mai speria.